בשורות טובות

orion48

New member
בשורות טובות

חזרתי הבוקר מפריז ואיש בשורות אני. חברים קרובים המקושרים היטב לעולם הבידור הצרפתי הודיעו לי שהתקבלה החלטה והפעם זה כנראה סופי ומוחלט להעלות את המחזה על חייו המופלאים של מייק בראנט על במות פריז בסוף קיץ 2010. ההפקה שתהיה אף היא מחזה עם שירים על חייו של מייק תעלה באחד התיאטרונים החשובים והמכובדים בפריז. מדובר כנראה על איזור חודש ספטמבר וזו אכן בשורה ענקית למעריצי מייק בראנט בעולם כולו. אז בנות אפשר להתחיל ולתפור שמלות לפרמיירה ובנים אפשר גם אפשר להזמין תור לפן. ועכשיו כל שנותר לי הוא לאתר בניו יורק את נהג המונית מחוף השנהב שלקח אותי למלוני בחודש ספטמבר האחרון ושר לי בקולי קולות שירים של מייק ברנט כשהוא כמעט עולה על המדרכה, ולומר לו שיש לו סיבה טובה לחיות לפחות עד חודש ספטמבר הבא. כשיהיו לי יותר פרטים, וכנראה יהיו לי, מבטיח לעדכן אתכם ובשמחה. שלכם ארנון

Hedy48

New member
Interesting

סגולה, מענין מאוד. אני מקוה שהמחזה יתקיים הפעם, יהיה סנסציה, ויגיע גם לארה"ב. האם המחזה "מייק" עדין מועלה בארץ? אני מקוה ללכת ולראותו כשאבקר במרץ.

הדי יקרה .... הלוואי שבכל

העולם יהיה
שבת שלום לך

daliat1

New member
ארנון ../images/Emo6.gif ../images/Emo51.gif אתה אחלה איש בשורות ../images/Emo140.gif

זו בשורה נהדרת לכל המעריצים, מאוד נהנתי לצפות במחזה "מייק" שהוצג בישראל (צפיתי בו 6 פעמים
). אין לי ספק שהמחזה בצרפת יהיה מוצלח ביותר
אני מקווה שיתאפשר לחברי הפורום ולי לצפות במחזה בצרפת

orion48

New member
השחקנים

מאחר וההחלטה התקבלה בפריז ממש אתמול או שילשום, לי לפחות אין כרגע שום מידע על שמות השחקנים. ברור לי שיש ענין עצום לא רק בהעלאת המחזה אלא גם במי שיגלמו שם את הדמויות ובמיוחד מי יגלם את מייק, ותסכימו עימי שזה לא פשוט, אין לי ספק שהמקורות שלי יעדכנו אותי ברגע שהם ידעו ואז כמובן אחרי זמן קצר וכדי שאוכל להוציא לכם קצת את הנשמה, אני אעדכן אתכם. מבטיח שלכם ארנון

daliat1

New member
ארנון יה מצחיקול../images/Emo6.gif כן, אין ספק שלא יהיה "קל"

עבורם וזה בלשון המעטה, למצוא ולבחור את הדמויות וכל שכן את מי שיגלם את דמותו של מייק יקירנו
תודה לך על העידכונים
אפרופו המחזה "מייק", דן שפירא שגילם את תפקיד מייק בישראל מבצע את
אבל בתוך האור

Alvai

New member
ארנון תוכל לבדוק לנו מי יהיו השחקנים ?

מעניין מי יבחר לשחק במחזה.... ההה וגם אם חוסכים לאפריל כדי להתחיל לחסוך לאוקטובר...2010 בעניין אפריל נתעדכן בקרוב. ובעניין הספר שיצא לפני שבוע, יונה תככב בערוץ הצרפתי הראשון TF1 במוצאי שבת הקרובה בערב ותציג את הספר...

מיכל שמ

New member
אהלן ארנון , איזו בשורה משמחת ../images/Emo70.gif

מרגש מאד
נמשיך לחכות לעדכונים מפאריז
אנחנו כאן מחכים .......

mikamike

New member
תודה ארנון על העדכונים ../images/Emo24.gif

ממתינה בסבלנות לעידכונים נוספים !!

למעלה