בשורות טובות

בשורות טובות

למי שזוכרת בתקופה שבה עברתי ניתוח ריאה.....הייתה חברה בפורום בשם אובדת העצות האחת..... הייתה מבוהלת ומבולבלת....ובאה לבקר אותי בבית חולים יום אחרי הניתוח......מרוב מורפיום "הצלחתי" להקיא בפניה......הייתי בטוחה שמהרגע בו היא הצטרכה להביא לי קערת הקאה אני לא אשמע ממנה יותר.................... אבל להפתעתי היא שמרה איתי על קשר ................למרות הגועל........ אז אני רוצה לבשר שאובדת העצות האחת.....היקרה והאהובה שלי....אנדואית כמו כולנו התחתנה אתמול במזל טוב........... כשהיא בהריון..............ספונטני................. אז לכל מי שרצתה עוד סיפור מעודד על אנדואית בהריון ועוד ספונטני ..... לאהובה שלי המון מזל טוב לחיי נישואים מאושרים ולהריון ארוך עגול משמעם ומבורך אוהבת אותך

מזל טוב ענקקקקק

וואוו, המון המון מז"ט מעודד וממלא בתקווה מזל טוב והרבה הנאה מההיריון.

קרנון32

New member
מזל טוב כפול ../images/Emo20.gif

איזה כיף לשמוע וככה להתחיל את השבוע המון מזל טוב ובהצלחה תחגגו

זואילי

New member
קולולוווווו לאובדת עצות ../images/Emo48.gif

זק, אולי מצאנו את הסגולה! את צריכה להקיא!!!!! איזה בשורות משמחות ומעודדות
כמה נפלא לשמוע על עוד הריונס של אנדואית
מאחלת לך אובדת עצות האחת - שתחליפי את הניק למשהו שמח ואופטימי, שחייך יהיו מלאי אושר ואהבה, שיהיה הריון עגול, תקין ומושלם ובסופו תחבקו את פרי אהבתכם וניצחונך. המון המון מזל טוב

בעצם במחשבה שנייה

אם זה מצריך לעבור ניתוח תשכחו מזה תמצאו מקיאה אחרת....אולי ליהי עכשיו בתקופת ההקאות שלה

אהההההההה (בנוסח בברלי הילס) עם הקפיצות

התגעגעתי..........יאללה צאי כבר מהקרטונים .......

זואילי

New member
לא לא לא!!!

אני מוותרת על ליהי. לא יכולה לשמוע על הבטן שלה יותר. תחזירי אותי לתור אצלך!

טוב תחזרי לראש התור

פרוטקציה....אבל התנאי בלי ניתוחים........ אמרתי לך כבר בעבר שתן בקשת
מהבוביק
......חיבוק
ונישקה צרפתית
יעזרו לדעתי.......יותר ממני.....

חלי80

New member
איזה אושר כפול

וואו איזה פתיחה של שבוע עם הריון בפורום הזה. מאחלת לה מזל טוב גם לחתונה וכמובן גם לקטן.

למעלה