בשורות טובות

בשורות טובות

ערב טוב לפני כחודש בערך פרסמתי פה הודעה מיואשת לגבי יחסיי עם משפחת בעלי תזכורת קצרה: משפחה נחמדה מאוד, אחיו מקסימים מדהימים, אבל ההורים שקטים מאוד, מופנמים, לא אנשים רעים כלל, אבל אין לי שום קשר רגשי איתם, לא מדברת איתם במפגשים ובארוחות למעט שיחות שגרתיות, לא מתקשרים אלינו ואנחנו לא אליהם, וכל זה באמת נובע רק מביישנות ומופנמות ולא מרוע או ריב. אחד הדברים שכתבתי, דווקא לא הכי חשוב שהיה מבחינתי, זה שהם עד כה לא ביקרו בדירתנו השכורה, בה אנו גרים למעלה משנה. התגובות כאן היו בעיקר בקשר לאי הביקור, וייעצתן לי להזמין אותם אלינו. ובכן... זה מה שעשינו בסופ"ש האחרון , היה לנו תירוץ מוכן מראש, רקחנו ארוחת שישי בערב טובה עם הרבה מטעמים, והם הגיעו (ההורים והאחים) והייתה שיחה שזרמה יפה, והיה ממש נחמד, והשתדלתי די בהצלחה גם לייצר נושאי שיחה עם חמותי והלך טוב. אז זהו, בכלל מאז שכתבתי לכן לפני חודש ניסיתי מצידי ליצור יותר ויותר נסיונות התקרבות לחמותי, מכל מיני ניסיונות שונים, ובינתיים אני מרגישה שיש התקדמות. זה לא שנהפוך לחברות, כי יש הבדלי תרבות ואופי, אבל אני יודעת שמצידי אני מנסה לעשות הכל , שלא אגיד בעתיד שלא ניסיתי ושבאשמתי יש נתק או משהו כזה. זהו... רק לשתף ..

אוסה

New member
אני שמחה לשמוע

לא חייבים להיות החברות הכי טובות אבל לפחות יחסים תקינים . זה הרבה יותר נעים לכולם. בהצלחה

למעלה