בשורות טובות

בשורות טובות ../images/Emo99.gif

אז יש כלוב, חבל על הזמן של כלוב, ענקקקקקקקקקקקקקק, עם מחילות צבעוניות כאלה, ומגשים, בקיצור מזל חוגגת עכשיו, לא לפני שכיבסתי את הערסל שלה, ועשיתי לה אמבטיה רק עם מים, בשביל לרענן אותה (מסתבר ששכחתי לקנות שמפו לחתולים) מזל בשכרון חושים עכשיו, לא להפריע לה בבקשה!!!!!!!! מחר אני אצלם, נגמרו לי הסוללות והן בהטענה. והאשה שמכרה לי את הכלוב?? היא והבת שלה מקסימותתתתתתתתת הבת שלה מגדלת 3 חולדות מבוייתות בחדר שלה, היא באה עם אחת מהן, ותסלחו לי אבל יש לי רתיעה מעכברים אז בטח מחולדות. 2 נשים מיוחדות פגשתי היום ,באמת. ואתם עוד אומרים שאני מיוחדת שהרשיתי חמוס בבית? תראו את האמא הזאת שמרשה לבת שלה 3 חולדות, מעריצה אותה. בקיצור, לא להפריע למזל!!! היא עסוקה בגילוי האני עצמי שלה בכלוב החדש חחחחחחחחחח

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo65.gifתתחדשו../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אני שמחה שהבאת לה את הכלוב בכזאת זריזות את ממש אמא למופת
אני כבר כמה ימים שואלת אותך על השמפו
מצחיקולה... כבר שמת לה את הטיפות!? או שחיכית להחליף כלוב , מה מי מו בקשר לחולדות, הילדה מוכרת :) לי לפחות מפורום בע"ח כותבת שם היא קנתה את הכלוב במקור לחולדות אם אני לא טועה.. בכל אופן רק שתדעי שלצערי אנשים נרתעים מהחמוס כמו חולדה לפעמים (יש דמיון קטן
) וזה שאמרנו שאת מיוחדת , זה מהסיבה שידעת שהחמוסה תהייה בטיפול שלך לא של הילדים אני מניחה שפה הילדה היא זאת שמטפלת ולא האמא ככה שתמיד תשארי הכי מיוחדת
אני כבר מחכה לתמונות ממליצה לך *שוב* לקנות ארגז חול (ולא לאלתר) ע"מ שהכלוב ישאר נקי ואסתטי גם למראה (זה חשוב במיוחד בבית קטן) לקנות שטיחון (לא חובה כמובן) פשוט פשוט אלה ששמים במטבח ולשמים אותו בתור תחתית לכלוב, על השטיחון לפזר את הצעצועים שלה וקצת אוכל , שיהא תבין ששם ישנים או משחקים ולא מחרבים(חמוסים לא מחרבים איפה שהם ישנים ,משחקים ואוכלים) בשאר הקומות גם שימי איזו חולצה או סמרטוט מאותה סיבה! בהצלחה

עזבי, אל תתייחסי אלי, אני כבר

בבלבלה
חחחחחחחחחחח לא שמתי לב ששאלת אותי על השמפו, אבל זכרתי שאפשר גם בסבון לתינוקות, ואת שניהם שכחתי לקנות היום (טוב,יש לי מלא דברים בראש) אז הערב, בשעה טובה עשיתי לה אמבטיה עם מים בלבד, רק בשביל ההרגשה שלי, שתיכנס טיפה נקיה לכלוב הנקי והחדש., היא לא ממש אהבה את הרעיון של האמבטיה וניסתה לצאת ממנו כל הזמן חחחחחחחחחחח, בסופו של דבר הוצאתי אותה וניגבתי אותה טוב טוב (מה את יודעת, עכשיו גם יש לה מגבת משלה חחחחחחחחחחחחח חיי חמוס) בקיצור, לא רוצה לעייף אותך. אילתרתי לה מקופסא כמו שאמרו לי (עד שיהיה לי עוד קצת כסף, תרחמי עלי
שמתי בתחתית בינתיים חולצה של הבת שלי (קטנה עליה חחחחח), ולשים גם במדפים העליונים???????? למה בעצם? דרך אגב, תליתי לה חזרה את הערסל, אבל היא בוחרת לישון דוקא למטה על החולצה של הקטנה שלי, למה??? מחר תמונות, מבטיחה

Sweet Fantasy

New member
תשובות

בקומות העליונות אני ממליצה לשים גם למקרה שהיא "תסתנוור" מהכלוב החדש ותתבלבל ותחרבן למעלה. בקשר לשינה, כל חמוס בוחר לישון איפה שהכי נוח לו :) אין סיבה מסויימת בקשר לשמפו מומלץ שמפו לחיות קטנות (ארנבות שרקנים) אם תמצאי אם לא של חתול אפשרות אחרונה של תינוקות

Sweet Fantasy

New member
יכול אפילו מאוד

הרבה חמוסים נרתעים ממים אם היא לא אוהבת , להבא אני ממליצה לעשות מקלחת זריזה תחת הברז ולא אמבטיה ככה אני מקלחת את גיזמו וזה הכי טוב לחמוסים שלא אוהבים מים

איזה חמודה היא, היא ישנה מתחת

לחולצה, לא רואים אותה בכלל חחחחחחחחחחחחח יאללה הלכתי לישון
תודה על התשובות מחר יום חדש

למעלה