דבר ראשון, תנשום.
מהותם של חברים, לפחות אלו הממש טובים, היא לקבל אותך כמות שאתה, לא? אני מבין שזה מלחיץ, אבל לא נראה לי שיש לך יותר מדי מה לעשות. אתה יכול לספר לו, או לבחור לא לספר לו (ואז מעמדו כחבר "הכי" טוב קצת נשחקת, אבל ניחא). במידה ותספר אחד מהשניים יכול לקרות: מר בחור יתפקח, יחכים וילמד. הנה גדל לא הומו במעגל חבריו המצומצם, והשמש עדיין זורחת, הגשם עוד דופק בחלון, והחתולים החופשיים עודם מתנים אהבה בחוץ. או שמר בחור יבחר את הבחירה שרבים לפניו עשו, ורבים אחריו יעשו. ואז לא תהיו יותר חברים. זאת לא בחירה קלה. סה"כ חברים טובים קשה למצוא, וכמו זוג נעליים טוב, קשה מאוד להפרד מהם אחר כך. אבל אחזור בשנית, מהותו של חבר טוב היא בזה שהוא מקבל אותך על כל מעלותייך, מגרעותייך, נטיותך לשם ולכאן והשערות שצומחות לך בין הגבות. הבחירה לא לספר, היא בגדר לדחות את הקץ. גם המחשבה של להיות על משמרת עצמית על כל פסיק , מילה ושם שתרצה להוציא מהפה, רק תחשוב איך החברות שלכם תראה בעוד שנה, או כשיהיה לך חבר? המלצתי, לספר. רבים הם האוחצ'ות שגילו מיהם חבריהם האמיתיים רק אחרי שיצאו מהארון. זה לא קל, זה מפחיד, אבל בסוף, הכל לטובה (לו הייתי מקשיב לחמישית מעצותיי שלי, הייתי הרבה יותר שפוי הרגע).