וואו.../images/Emo73.gif
לאור המצב הנוכחי - דעתי היא שצריך לעשות כזה דבר: להביא סנטר גדול וחזק (זר) שישחק במקום קוז'י - מישהו בסיגנון של צ'ורה, אבל אחד שיכול לשחק גם בעמדה של טרימינגהאם, כשברגע שקוז'י חוזר - משחררים את טרימינגהאם, וכך נוצר מצב שקוז'י חוזר לעמדה שלו, והסנטר הזר עובר לשחק בעמדה של גבוה שני. דבר שני - השינוי החשוב ביותר - הבאת רכז. לשחרר את שפר ואייברי, להביא רכז זר חזק, ולתת מקום ללימונד ופולדינג להתפתח לקראת העונה הבאה. למה אני חוזר שצריך לשחרר גם את שפר וגם את אייברי? 1. שפר לא תורם כלום, סתם סוחט כסף מהתקציב. 2. אייברי לא מה שציפינו ממנו. זה שהוא התחיל לשחק כשעלו הקולות להחליף אותו לא אומר שצריך להתייחס לזה. רוב הזמן הוא לא היה מה שהפועל היתה צריכה. 3. המהלך ישחרר הרבה תקציב, שיאפשר להביא רכז זר איכותי שיישאר פה גם בשנה הבאה. וחוץ מזה לדברים האלו תהיה השפעה גדולה להמשך הדרך: העונה הזאת הסיכויים שנעשה משהו אמיתי הם כמו הסיכויים ששפר יהיה מלך הסלים של העונה\פלייאוף... כלומר - צריך לחשוב הלאה, אך תוך כדי גם לעשות ניסיון כן להשיג משהו העונה, כדי ליצור מוטיבציה לקראת העונה הבאה. לפחות לקחת מקום שני, ולקוות שבסדרת גמר הפלייאוף נצליח לגנוב ניצחון אחד.. וכך המצב שייווצר בעונה הבאה - בהנחה שיינתן הרבה זמן מגרש לפולדינג ולימונד יהיה ששניהם יהפכו לשחקנים טובים בהרבה והחמישיה תיראה כך: קוז'י והסנטר הזר עובדים בשיתוף פעולה, טרימינגהאם יוכל לחפש לעצמו מקום לשחק בו בגיל 35... בעמדת אמצע ההתקפה יהיה פולדינג, סקנד גארד - לימונד, ופוינט גארד יהיה הרכז הזר שיגיע. מחליפים? ישראלי רכז מחליף - רצוי ארז כץ - שיוכל לחזור ולעשות סדר בקבוצה, ובשביל לשחרר תקציב להבאתו - לשחרר את קנטור. הוא קולע באחוזים איומים השנה, ואם לא תראה השתפרות מצידו - אין סיבה להשאירו, למרות החיבה שלי אליו. יוני ניר שיתקדם עוד קצת יהיה גם הוא על הספסל כאחד מהחילופים הראשונים, ובסופו של דבר יגיע לרמה בה יוכל להיות שחקן חמישיה לגיטימי. שחקני ספסל נוספים - שחקני הספסל של היום, ושחקני נוער שיקודמו. במקרה שפולדינג\לימונד לא יגיעו לרמה הרצויה: פולדינג - יוחלף ויבוא במקומו שחקן זר אחר בתפקידו. לימונד - להשאיר אותו על הספסל ולחכות שהוא יגיע לרמה המתאימה, ולהביא במקומו רכז ישראלי ותיק ומנוסה שיודע את העבודה לשנה עד שלימונד יגיע למצב של שחקן חמישיה טבעי, או לחילופין - להביא את ארז כץ ולעשות את מה שאוהדי הפועל מחכים לו כבר שנים - לתת לו להפוך לשחקן הרכב, ולחכות ללימונד שיהיה על הספסל. מקווה שאכן ייעשו שינויים בסיגנון הדברים האלו, אני מאמין שהם ייצרו קבוצה חזקה מאוד בעיר הבירה שלנו.