בשורה משמחת

gs4ever

New member
בשורה משמחת

אתם יודעים שהקדימו את הפרק הבא הוא יהיה משודר מחר במקום היום שלישי :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pink panther 8

New member
כן פירסמו את זה כבר בפורום...

אני שונאת להיות המרשעת אבל תחפשי הודעות קודמות על הנושאים שאת רוצה לכתוב לפניי שאת פותחת הודעה חדשה זה מוריד לעמודים אחרים שירשורים פעילים... לא נורא בקטנה...

gs4ever

New member
שירים : )

סורי לא שמתי לב אבל אפשר אז לנצל את השרשור למשהו אחר כדי לא לבזבז שרשור :) למשל מה השיר הכי אהוב עליכם מהסידרה ? אני הכי אוהבת את LEON RUSSELL -STRANGER IN STRANGE LAND מהפרק TB OR NOT TB (ואם יש לכם ששיר שאהבתם מאחד הפרקים ואתם לא יודעים איך קוראים לו תנו לי את מס' הפרק ותאור של הסצנה ואני אמצא לכם את השיר)

smerte

New member
אכן שיר מדהים!

גרם לי להריץ את הסצינה שבה הוא הופיע שוב ושוב ושוב!

imma4

New member
keta gadol! natzlash nosaf

nami, i need you to check yair's bdika in the computer - i left instruction on my desk - please check and call with skype thanks and you can delete this message.... ikon=kiss hug

pink panther 8

New member
אני הכי אהבתי שתיי שירים...

אחד מהם זה:"you cant always get what you want-rolling stones" שי אחד היפים... ועוד אחד היה שיר של baba o'rely נראה לי שככה קראו לו אני לא בטוחה ממש אבל גם זה היה שיר יפההה

Hieros Gamos

New member
עכשיו...זו הייתה הטעות שלכם../images/Emo3.gif

לגרום לי להתחיל
טוב..אז כמובן baba o'riley של 'המי' ...השם שלהם משעשע אותי עמוקות. Hallelujah-Jeff Buckley שאני ממש לא זוכרת פרקים אבל זה היה. Teardrop- Massive Attack שזה השיר פתיחה.. Delicate- Damien Rice Breath- Pink Floyd שזה השיר שהיה בסצינת מקלחת בפרק האחרון אמממ you can't always get what you want של הרולינג סטונס, some devil שאנ'לא זוכרת של מי זה או מאיזה פרק אבל זה היה וזה אחלה שיר one is the lonliest number...יש כל כך הרבה שאין לכם מושג...
אה כן גם colours של אמוס לי אחלה שיר...

gs4ever

New member
טריוויה

אתם יודעים שהשיר baba o'riley זה של שיר פתיחה של סדרה מצליחה נראה אם תנחשו:)

Hieros Gamos

New member
CSI:NY

למען האמת ככה הכרתי אותו בהתחלה כי לא ידעתי איך קוראים לו. ותודה לTVTOME

gs4ever

New member
נכון מאוד

אתר גאוני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!את/ה זוכה בתמונה

למעלה