בשורה משמחת

yosil24

New member
בשורה משמחת

לאחר שכתבתי את העובדה שמאיר ממעט מאוד להופיע באיזור הצפון, התבשרנו היום על הופעה נוספת בצפון (שבוע הבא בק.חיים) ביום חמישי בעוד שבועיים בפאב הפינה בקיבוץ חמדיה, לא רחוק מבית שאן. ניתן כבר לומר שהאמרגנים החדשים של מאיר עושים עבודה טובה בדרך שהם משווקים את הופעותיו של הזמר ומנסים כל העת לחשוף אותו בפני קהלים חדשים באיזורים לא מעטים. ההופעות האינטנסיביות של מאיר מבורכת ואולי בבוא הימים ובמבט לאחור נוכל לומר שבא ציון לגואל. מה שנשאר הוא לאחל למאיר הצלחה בהופעותיו באיזור הצפון ושהמועדונים יהיו מלאים. קדימה תושבי הצפון תוכיחו שאנו ראויים ליותר הופעות!!

../images/Emo57.gif

אתה רואה
כשיש את האופציה ויש היענות אז הכל מסתדר..
תודה על המידע, אני אדווח פרטים מדוייקים יותר בשלישי-רביעי הקרובים כשאקבל אותו מהמשרד..
איזה סיבוב הופעות כייפי..
זה נורא נחמד שהוא לא סגור על פלייליסט..

ramonsegev

New member
מה עם עיר הקודש??../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif

אבל משינה מגיעים להופעה, בתוך מקום ממש קטן (200-300 איש)

TEENAGER1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

אבל אפשר איכשהו להתנחם, אבי מגיע לכאן עוד שלושה שבועות, ורמיק עוד שבעה. *ציפייה*

יש למאיר ולאביתר

נטייה להופיע באותם מקומות יחסית בהפרש די קטן..
באמת.. אני לא צוחקת.. הם הופיעו מלא פעמים במלא מקומות באותו שבוע.. או בהפרש של שבוע..
תשאלו את מנהל חשבון הבנק שלי..
גם עכשיו.. השבוע אביתר הופיע בדאג & טוני וב-3.1 מאיר יופיע שם בע"ה.. אז אולי זה מבשר על הגעתו לירושליים..
שבת שלום..

yosil24

New member
לקראת ההופעה...

לתושבי הצפון ובכלל יש לכם הזדמנות להכיר קצת את פאב אלפנט הנמצא בקרית חיים. המקום ממוקם באיזור הקריות המונה כ - 250,000 תושבים. אכן יש כאן פוטנציאל שיווקי יפה.

למעלה