בשורה משמחת!!!!!!!!!!!!!!1

1שרהפ

New member
בשורה משמחת!!!!!!!!!!!!!!1

הינו היום באבחון של מכון פוירשטין (אם שמעתם על המקום)והם אמרו שביתי מתבזבזת בחינוך מיוחד ואין שום טעם להשאיר אותה שם !!!!!!!! הם רוצים שנשלב אותה בגן רגיל ! עכשיו נצטרך להתחיל את המלחמת עולם שלנו ! לצאת מחנוך מיוחד לרגיל זה ה-מ-ו-ן פוצדורת אבל זה שווה ! מקווה שנצליח (אם יש למשהיא טיפים או אנשים שהיא מכירה שעברה את אותה התהליך אשמח לקבל כל אנפורמציה ) תודה ויום נעים שרה

elitp

New member
אכן משמח לשמוע את זה

אני יכולה לגלות לך שבכיתות א' וב' שמו אותי בכיתה טיפולית עם 10-12 ילדים ושתי מורות. מהר מאד הבינו שאני לא מתאימה לשם,ובכיתה ג' עברתי לכיתה רגילה. מבחינה אקדמית לא הייתה לי שום בעיה,אבל מבחינה חברתית לא הייתי להיט. אם זה יעודד אותך,אז סיימתי מגמה ריאלית עם ממוצע בגרות של 105. התחלתי ללמוד רפואה במסגרת העתודה,ברחתי משם אחרי סמסטר,עשיתי צבא,התחלתי ללמוד כימיה,עזבתי גם את זה אחרי שנה.היום יש לי תואר במדעי המחשב ואני עובדת בחברת סטרט-אפ קטנטנה. אז את בהחלט יכולה לטפח הרבה ציפיות לגבי הבת שלך. רק אל תשכחי שלימודים זה לא הכל,וחייבים גם לבלות. בהצלחה!

batyasher

New member
איזה יופי

וואאהוווווו !!!! איזה יופי !!! איזה כיף לשמוע בשורות טובות !!! ממש שימחת אותי. מאחלת המון הצלחה במסדרונות הביורקרטיה אבל זה שווה את זה. לא יכולה כ"כ ליעץ לך בעניין ולהקל, אבל אני בטוחה שתעלו על דרך המלך. אצלנו הכל בסדר, מאיה עברה ביום שישי ניתוח כפתורים ונראה שזה בסדר. ואתמול היינו בשניידר והיא בחודשיים גבהה ב-2 ס"מ. הרופאה הייתה מרוצה והעלנו לה את המינון של ההורמון. כמו כן, שמעתי בעצתכן ואתמול סיפרתי לגננת שלמאיה יש איזשהי בעיה בגדילה ואנו מטפלים בה באמצעות הורמון גדילה. למזלי הגננת לא שאלה שום שאלות מעבר לכך (לדעתי יש לה מספיק ניסיון והיא הבינה לבד שזו האינפורמציה שאני מוכנה להגיד) כך שזה עבר חלק. זהו לעת עתה נשתמע בתיה

היי שרה ובתיה

שרה אני מאוד שמחה שבתך עוברת לגן רגיל , אם זכור לך מההתחלה אמרתי שהיא לא צריכה להיות שם, , אלה ממש בשורות משמחות. בתיה זה טוב מאוד שמאיה גבהה בשני סנטימטר , כל הכבוד ואני שמחה שלקחת את העצה שלנו וסיפרת לגננת בצורה כזאת אז זהו גם לי יש עידכונים משלי , עשיתי מועדי ב' בתולדות האומנות וסטטיסטיקה וקיבלתי בתולדות האומנות 85 ובסטטיסטיקה 94 תמשיכו לעדכן , יום נעים דלית

1שרהפ

New member
תודה !!!!

ההתקדמות של היום המנהלת של החינוך המיוחד מאד מאד מוכנה לעזור בכל נושא הביוקרטי (היתי די המומה )היא משהו מיוחד היא תשלח את כל החומר הדרוש ותקבע את כל התורים לועדות כל הכבוד לה!!!!!עכשיו לפחות אנחנו לא לבד . עוד משהו מענין האמרתי לגננת שברצוני להעביר אותה לחינוך הרגיל היא אמרה "בדיוק אתמול דיברנו וחשבתי שהיא לא ככ מתאימה בחינוך המיוחד אבל אני לא מתערבת בשיקולי דעת של הורים "מוזר לא !? בתקווה שועדת שילוב תעביר אותה ואז יש לנו ממש שתי פסיעות מהבית גן ערוני אם גננת מקסימה שמוכנה לקבל את ביתי בזרועות פתוחות .אמן. לבתיה מאוד שמחתי לראות ושביתך גבהה 2 סמ בחודשים יאו זה המון !!נראה לי שנבקש הורמונים גם לבת שלנו היא אותה מידה כבר הרבה זמן (יש לנו תור עוד כחודש וחצי )תהנו בחו"ל ולכל שאר הבנות שמחתי לקרוא אל הבשורות הטובות שלכם שנה טובה ושהשנה תהיה שנה עם המון הצלחות וברכות שרה .

למעלה