בשורה למחפשת

בשורה למחפשת

ביום האחרון קיימתי הרבה התכתבויות בנוגע אלייך ההתכתבויות התקיימו עם כל מיני גורמים היתה גם שיחת טלפון אחת לפי מה שאני מבין את צריכה בית חם ועידוד.את צריכה משפחה תומכת ואוהבת מישהו מהפורום שכתבתי לו ענה לי שאת כשרונית ורק את צריכה לעבור את הסערה ואז כולנו נראה את חלקיקי עוצמתך. בלבי יש חשש שהסערה לא תטיב איתך וכשהיא תעבור כבר תשתני בנפשך לבלי הכר לכן אני כאן אני כאן לתמוך לאהוב ולעודד ובכלל לתת לך הכל בשביל שתעברי את הסערה. בכלל אולי אפתח בקרוב גמ,ח של חלוקים לכל יוצאי ויוצאות הפורום אבל החלוק של מחפשת ישאר שלה ורק שלה

"I´m happy I have a "yes man...

טוב, תראה, אני לא כ"כ מיואשת עד שאי צריכה עזרה מחלוק אלמוני. יש לי הרגשה (והיא יותר מחזקה) שמישו פה מהתל בנו. זה מישו שאנחנו מכירים בטוח. אני לא צריכה משפחה, יש לי, גם אם היא לא תמיד כמו שאני רוצה. ופה המקום להתנצל בפני הורי על הרפש שזרקתי עליהם, ושכחתי שיש גם כמה דברים טובים... יכול להיות שנכנסתי למצב של "אנטי" ומגננה, אז גם אני לא הייתי מספיק פתוחה לשמוע אותם. דיברתי איתם אתמול ומסתבר שחלק ממסע הלחצים היה פשוט בגלל שהם דואגים לי. שאני הולכת, והם לא יודעים לאן, שאני נעלמת בלי להסביר, ולא מדברת איתם. הם רוצים לדעת מה אני עושה, לא בשביל לחטט או להרביץ לאנשים שאיתי, אלא רק לדעת שהכל בסדר אצלי. הסכמתי כמובן לעיסקה. -אחד הדברים שהכי מפריע לי זה שאני לא יכולה להביא חברים מהפורום הביתה, וזה כאילו אני מתביישת בהם. ואני לא! אני רוצה שגם ההורים שלי יכירו אתכם ויתרשמו כמו שאני (ואולי אפילו יותר...) ויראו שהשד לא כ"כ נורא. אני מקווה שבקרוב תוכלו כולם לבוא אלי הביתה. מה שבטוח הוא שתדעו על איזה כללים צריך לשמור...

ממש לא מהתל - פשוט מעריץ

אבל מי יודע אולי אני אחד מבני משפחתך הלא אוהבת הקורא לך "שובי הביתה" מה שלא יהיה ומה שכן יהיה ומה שבינהם את ענקית וקצת נעלבתי שאני נחשד בצנינים ולצון אגב אני גם מוזמן אלייך הביתה? כי אולי אני כבר שם או שלא

ילדים טובים

דיברתי היום עם ידידנו היקר יונה הרוסי והוא סיפר לי שאחרי שאת ואחר ביקרתם אצלו , אמא שלו אמרה לו שאתם עושים רושם של ילדים טובים. ספרי להוריך ואולי הם יסכימו שלפחות בנות הפורום יבקרו אצלך. את הרי יכולה להבטיח להם שהן יתלבשו בצניעות.

MAYA20

New member
מה איתי? ../images/Emo12.gif

היייייייי נרגן לאמא של יונה מה אני, עז? ומילא עז אבל למה עז לא צנוע? <
לא מצאתי אייקון של עז עם בקיני ואפילו לא סתם עז >

מצטער, הסניליות השתלטה עלי

זה מה שקורה כשעוברים את גיל ה - 40. בבוקר סיפרת לי ובערב כבר שכחתי והחלפתי מיכל במאיה. אבל מה שחשוב זה שכולכם ילדים טובים וחמודים.

חלוק אהובי!../images/Emo99.gif

עקבתי אחרי כל הודעותך. אתה כ"כ מקסים... אשמח ליצור איתך קשר במסרים אישיים, אתה מעניין אותי מאד.
המעריצה מס´ 1 שלך!

מטאור38

New member
יש לי רעיון נהדר לאוהבים הצעירים.../images/Emo22.gif

טוב תמיד ידענו שהשיגעון הוא לא רק נחלת הגברים. "המעריצה של החלוק" (איזה יצירתיות) "החלוק של מחפשת" יותר מדאי חלוקים יש פה בזמן האחרון, אבל במחשבה שניה חסר חלוק אחד, חלוק מסוג החלוקים האלה שלא שמים דווקא אחרי המקלחת, חלוק שיכול לעזור לכל החלוקים המתוסבכים שבנינו,הוא בדרך כלל בא בלבן עם תפירות כפולות יש לו שרוולים ארוכים, ושלובשים אותו משלבים ידים ומבקשים יפה ממשהו שיקשור את זה מאחורה (במיקרה שלכם אני מאמין שלא תהייה בעיה למצוא מתנדבים) שמעתי שזה עוזר ולפעמים אפי´ מרגיע. ומכל מקום גם אם זה לא בדיוק יעזור לפחות לא תוכלו להקליד ויצא הפסדכם בשכרנו מה שנראה לי משתלם . המעריץ מס´ 1 של חלוק המשוגעים.

אחר

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

NOTA

New member
"האהבה היא סוג של שגעון" ../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif

למעלה