בשורה טובה

1אורנים

New member
בשורה טובה../images/Emo45.gif

כבר יומיים התנועה בצומת שילת זורמת בצורה מדהימה בבוקר, אפילו לא עומדים ברמזור ואפילו הרמזור השני נשאר ירוק זמן רב. פשוט תענוג!! אולי קיבלו במשטרה הרבה טלפונים, או שפשוט החליפו שוטרים (בדקתי לוודא שהם שם). צמד השוטרים הנוכחי פשוט נפלא!! לא יאומן ממה אפשר להיות מרוצים בחיים. רק שלא יגידו שאנחנו רק מקטרים ולא יודעים להגיד מילה טובה כשצריך.

limorsit

New member
השאלה היא

מתי היית ברמזור. אני היום יצאתי בשעה 07:45 לכיוון רעות. הגעתי לרעות בשעה 08:25 - לא הגיוני לחלוטין. היו היום פקקים אדירים, גם ביציאה מלפיד וגם ברמזור בצומת שילת. לצערי הרב.בכל זאת - יום נפלא

לארי

New member
הבוקר יצאתי בשעה 7.05 וחציתי את

הרמזור של רעות בשעה 7.10 , עם גל ירוק ברמזור. כנראה ששונו במערכת הרמזורים תזמוני האור האדום\ירוק תוך התייחסות לנושא העומס (החל מ 7-30 הרמזור "קצר"?). צריך לעקוב ולבדוק,אולי נוכל להגדיר כאן שעות יציאה אופטימאליות מהבית בהתחשב באילוצי הבוקר ובתלות במערכת הרמזורים

1אורנים

New member
אין ספק שהשעה המומלצת

ליציאה היא עד 7:00-7:10 מקסימום, גם מלפיד וגם מכל איזור מודיעין. אחרי זה כבר עדיף לחכות ל 8:30 כדי לצאת, אבל כמובן שרובינו צריכים להתאים את עצמנו לעבודה ולא להיפך. הצטערתי לשמוע שבכל זאת היה פקק, שמחתי היתה כנראה מוקדמת מידי.

טלכספי

New member
נדמה לי...

שאם נתאם כולנו את שעת היציאה ל 7:10 (או כל שעה אחרת לצורך העניין), הפקק פשוט יזוז עימנו לשעה החדשה... חוץ מזה, חלקנו פשוט ממתינים לשעת פתיחת הגנים והקייטנות (7:30),ומשום כך הפקק ישאר פקק בשעה עמוסה זו, ואנו נאלץ להתאזר בעוד מעט סבלנות עד לפתרון שיגיע... במהרה בימנו! אמן!

תמרשובל

New member
פקק

הבוקר יצאתי בשעה 7:45 מהבית וב 7:55 כבר הייתי בצומת בןשמן לא שמתי לב לפקק. אה... בעצם הייתי על אופנוע.

למעלה