"בשדרה" -

nalathe1

New member
"בשדרה" - ../images/Emo31.gif

בשבוע שעבר היתה אצלי חברה מלונדון. לקחתי אותה ליומיים בכרך להראות לה שיש חיים בארץ בין קסאם לקסאם. יום ראשון, אחרי המשחק וההפסד ועם הרבה רצון להטביע יגון בטיפה וטעימה... מתות מרעב ומתוסכלות (אני לפחות) רצנו לגוצ'ה אולי עוד נספיק לקבל משהו אבל היה מאוחר מדי, כבר היו לקראת סגירה. מלצר חמוד הפנה אותנו למקום אחר בשדרות בן גוריון (אני לא זוכרת את השם, זה בטוח לא היה השדרה, אבל כששאלנו את המארחת בחוץ איפה המקום שהוא המליץ היא אמרה שזה זה. לא היה שלט אז נכנסנו). הזמנו שתיה - לי מוחיטו תאנים, לה איזו מרגריטה פירות ואוכל - לחם עם מטבלים לראשונות - פרגיות ושרימפס לעיקריות - חזה עוף והמבורגר אחרי 10 דקות הגיעו הפרגיות ושלוש דקות אח"כ השרימפס ביחד עם שתי המנות העיקריות
(הלחם בושש, אבל אולי לחם נהוג לקינוח? אני לא מעודכנת) חייכתי וביקשתי לקבל את העיקריות בעיתן, ולסיים בנחת את הראשונות. אנגליה מנומסת אמרה שזה בסדר, היא תאכל את העיקרית שלה (אח"כ הסבירה לי שבלונדון לא היתה מעיזה להחזיר/להחליף כי השמועה אומרת שיורקים לך במנה אם אתה מתלונן). המלצרית עוד ניסתה לשכנע אותי (
) מצטערת, יש סדר לדברים, ואני לא צריכה לקחת אחריות על מטבח לא מתוזמן. אחרי 5 דקות הגיע הלחם (חיכיתי לו, כדי להמשיך בראשונות) ביחד עם ההמבורגר. הצלחות של הראשונות עדיין מלאות (המתינו ללחם). הסברתי למלצרית בסבלנות שאני אוהבת לאכול את הראשונות שלי, בלי לחץ, אח"כ אני נוהגת לעשות הפסקת סיגריה, ואם יש בעיה עם לצפות את המהלכים שלי, נסגור על זה שאני אקרא להם כשאהיה מוכנה לעיקרית ואפילו אמתין בסבלנות אם יתעכבו. נסתיימו הראשונות (שהיו נחמדות), קראתי למלצרית, אמרתי שאני מוכנה ותמהתי על כך שלא שאלו באיזו מידת עשיה אני רוצה את ההמבורגר, סגרנו על מדיום רייר והיא הבטיחה בהזדמנות חגיגית זו שלא, זו לא המנה של קודם ואין בעיה לעשות מדיום רייר כי גם ככה עושים חדש. לא חלפה דקה (נשבעת, מדדנו) וההמבורגר הגיע. חם אבל יבש לגמרי, מדיום וול במקרה הטוב ואם המבורגרים היו יוצאים מביציות הייתי נשבעת שזה מאותה ביצית של הראשון והשני שפקדו את שולחננו וחזרו אחר כבוד למטבח. לקחתי ביס, היה יבש. לא נגעתי יותר. לא מסוגלת לאכול בשר יבש. אבל לא קראתי ולא ביקשתי להחליף. כשביקשנו חשבון המלצר שאל למה לא אכלתי. אמרתי שההמבורגר לא אכיל, לא כמו שביקשתי וממש לא טעים. הוא ביקש שנמתין עם התשלום והחזיר את המנה למטבח. חזר עם האחמ"שית שאמרה בטון קשוח - זה החשבון. חייכתי, שילמתי, לקחתי כרטיס (כדי לדעת איפה אנחנו) והלכתי. אז נכון, זול שם. אבל גם אם ישלמו לי אני לא מוכנה לשבת במקום שיורקים (עלי או על המנות שלי).

כמה דברים..

בתור אחת שמבלה בשדרה בערך כפעם בשבוע אני רוצה להגיד לך שאני מאוד מאוד אוהבת את המקום, האוירה שם ממש נחמדה והמנות גדולות וטעימות מאוד. יכול להיות שבאותו היום שהיית שם היה פשלה במטבח או משהו כזה אבל אני לא חושבת שבגלל פעם אחת את צריכה לפסול את המסעדה. לדעתי לכי לשם שוב בהזדמנות ותראי שזו הייתה כנראה מעידה חד פעמית.. ועל כך מעידים המוני האנשים שמגיעים לשם כל יום...

nalathe1

New member
על מעידת מטבח חד פעמית

אין לי בעיה לסלוח, וסלחתי בעבר פעמים רבות. אבל לא על זה מדובר - הם פישלו פעם אחת, פישלו שוב ושוב ובסוף עוד ירקו כאילו אני זו שפישלה. אז כן, המנות גדולות, וזולות ואפילו די טעימות (לא מאוד, אבל מספיק ביחס למחיר) אבל אני מעדיפה לשלם יותר, על מנות פחות גדולות, יותר טעימות ובעיקר - במקום שיכבדו אותי. זו לא מעידה חד פעמית, זה אופי של מקום. וכנראה שבגלל המוני האנשים שמגיעים לשם כל יום הם יכולים להרשות לעצמם.

ברוזונת

New member
מצטרפת לדעתך..

היה לי נסיון אחד איתם, נסיון שהספיק לי לדעת שמעדיפה את השכנים ממול, גוצ'ה אהובתי.

nalathe1

New member
הלכתי לגוצ'ה

וכל הדרך פינטזתי על סיר מולים אבל ב 23:30 המטבח כבר היה סגור

ברוזונת

New member
מוזר..

גם אני חוויתי חוויה כזו בפסח מהם.. רק שאצלי זה היה בשעה 1:30 והייתי קצת שיכורה.. מסכנים מה עשיתי להם שם

thegreengirl

New member
nalathe1 תשמעי,

הגעת עם ציפיות גבוהות מידי... אנחנו מדברות על "מסעדה" שמגישה מנות עד 30 ש"ח וכוס יין ב- 10 ש"ח ! למה ציפית?? השדרה המונית, מעושנת, זולה ומאד מאד מאד טעימה.... זה בדיוק המקום להתרסק בו על צלחת פסטה משגעת אחרי לילה ארוך של ריקודים ואלכוהול. זה לא המקום לארח תיירת אנגליה ומתוזמנת לארוחה משובחת. למטרה- שהיא בליסת אוכל זול וטעים- השדרה מכוונת היטב. מין דוכן אוכל מהיר מבויית שכזה...

nalathe1

New member
אז זהו שלא הגעתי עם ציפיות

והמתוזמנת זו אני, לא האנגליה. ולא התלוננתי על האוכל (אני יודעת להתאים רמת ציפיות לרמת מחיר) יש לי בעיה עם היחס המזלזל. לא מוכנה לקבל אותו בשום מחיר!

thegreengirl

New member
אני מבינה...

או קיי חבל שזו הייתה החוויה לי היה שם נחמד.. מאחלת לך חויה מתקנת..

nalathe1

New member
כבר היתה ../images/Emo3.gif

אני בד"כ צריכה תיקון מידי - בלאדי אויסטר באורקה ומשתה מושחת בטפאו. מסודרת, לא צריך לדאוג.

dance of life

New member
למרות הדעות השונות, שאלה

יש להם חלק של לא-מעשנים? והאם הוא באמת נטול עשן או שהוא אפוף לחלוטין?

dance of life

New member
שונאת מסעדות כאלה

אין התחשבות בכלל בציבור הלא-מעשנים, שלא לדבר על נשים בהריון ושאר אנשים שמסיבות רפואיות לא יכולים לסבול עשן... תודה על התשובה

nalathe1

New member
בטח, תמיד לפני שאני מעבירה ביקורת

אני בודקת איפה אני הייתי לא בסדר. ופה לא מצאתי, אני אשמח אם תאיר את עיני. זה מוגזם לבקש לקבל את המנות העיקריות אחרי סיום הראשונות? לא נראה לי.

dance of life

New member
ממש לא, זה טריוויאלי. בגלל זה השם

"מנות ראשונות" כי הן לתחילת הארוחה ומוגשות ראשונות שילמדו אותם דברים בסיסיים במסעדנות

למעלה