בשבת אני אחגוג 40

ריטה1

New member
בשבת אני אחגוג 40

ואו, איזה מספר. נכון אני תמיד אומרת שגיל זה רק מספר. ואני לגמרי מרגישה בת 18 (קצת יותר עייפה אולי). יום ההולדת מתוכנן רגוע, בעלי אמר שאין לו זמן ותקציב כרגע למסיבות גדולות, והוא הזמין אותי למסעדה. קצת מאכזב, כי קיוויתי שלפחות פעם אחת יפתיעו אותי, למרות שבטעות לחצתי על הנייד שלו, כדי לראות מה השעה, וראיתי איזה SMS שקיבל שהיה לי מחשיד לכיוון של הפתעה. אז אני עוד קצת אופטימית. נורא רוצה לחגוג עם חברים. שנה שעברה עשיתי מסיבת בנות,עם חברות טובות באמת, שעד היום מדברים עליה (מקווה שאם הוא אכן עושה מסיבה שיזמין את החברות האלו שלי שאני באמת אוהבת). זהו קצת השתפכתי, נדווח בראשון איך היה.

TaraSky

New member
רעיון

תני לנו את האימייל שלו ונשלח לו העתק של מה שכתבת, ככה בטעות
שיהיה יום הולדת שמח ושתמיד תרגישי צעירה!

ריטה1

New member
חחחחח בעלי טכנופוב

אין לו מיילים ולא פייסבוק, גג SMSים. בגלל זה הרבה שכחו להתקשר אליו ביום ההולדת שלו (שהיה לפני שבוע), היום בעידן הפייסבוק, אם יום ההולדת שלך לא מופיע בפייסבוק משמע לא נולדת, אבל אני דאגתי לפרסם פוסט שקורא לכולם להתקשר אליו.

TaraSky

New member
את יודעת מה, אולי תשאירי

את העמוד בפייס בוק או בתפוז פתוח כדי שבטעות הוא יראה חחחח או אולי תעברי לתוכנית אחרת, פשוטה יותר, תספרי לילדים עד כמה היית רוצה מסיבת הפתעה...ו...הם ילשינו לאבא

ריטה1

New member
תשמעי, כמות הרמזים ה"דקים" שפיזרתי

כבר שלוש שנים אני טוחנת על זה שאני רוצה מסיבת הפתעה. את כל החברות שלי שלחתי אליו שיעזרו לו. השארתי בטעות את הטלפון שלי כדי שתהיה לו גישה חמספרי טלפון הילדה כבר בעניין ממש מזמן. גם אמרתי לחברה שלי, שאין ססמא לפייסבוק, והיא הרבה מבקרת פה כשאני אינני (לא לחשוד, היא חברה טובה כמו משפחה של שנינו), ואפשר להיכנס ולראות את רשימת החברים. סיפרתי לה שאני מתכננת מסיבת הפתעה בשבילו שנה הבאה (הוא יהיה בן 40). שבוע שעבר אמרתי לחברה בצרכניה שבטח נתראה ביום ההולדת שלי, כשהיא שאלה מתי, אמרתי לה שכבר יודיעו לו מתי ההפתעה.....כל מי שהיה במכולת כמובן אהב את הרעיון. בקיצור חוץ מלתכנן את המסיבה בעצמי, כבר עשיתי הכל. אני די פריק קונטרול בקטעים האלו לא מספיק?

TaraSky

New member
אם כך מה שנשאר לך זה

לתכנן מה את לובשת למסיבת ההפתעה. לדעתי הוא מכין לך. אז אל תשכחי לעבוד על הבעת ההפתעה והוקרת התודה לבעל המסור שמבין רמזים גדולים

דינהלה1

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif

מאחלת יום הולדת שמח, עם הרבה הפתעות ומסיבת יום הולדת מקסימה עם כל החברים (שלחי את הילדה לבעל שתרגל ...
) ושתמשיכי להרגיש בת 18 גם בעתיד

ר ע נ נ ה

New member
מזל טוב!

בטוח שתהיה הפתעה הרי כבר תכננת ה-כ-ל תהני ואל תשכחי לספר לנו איך היה

ריטה1

New member
אז באתי לעדכן

ברור שהיתה הפתעה, ועוד איזו הפתעה, הפתיע אותי ביג טיים הבעל שלי, עד עכשיו אני בשוק. כאילו לקח אותי למסעדה, ונזכר שהוא שכח את התיק אצל אחיו, שבידיוק עושה מסיבה עם חברים שלו בשדות המושב, והביא אותי לשם, והשאיר אותי באוטו לחכות לו, ואני מקללת חרישית, איפה הוא למה הוא לא בא, הייתי ממש קרובה לצאת אליו בעצבים, עד שגיסי בא לקרוא לי "להגיד שלום לחברים שלו". ואו ממש הפקה הוא הרים, שכר פופים וספסלים, כולם הכינו אוכל, הגיעו חברים מכל הארץ, מדהים. אני בקושי מתפקדת היום בעבודה, אבל זה היה שווה. ולקינוח, אחרי שכבר חזרתי הביתה, פתאום אזעקה, אבל כנראה בטעות, כי זה היה קצר מדי. מזל שלא קרה כשהיינו במסיבה. רק גיסתי היתה חסרה לי, היא מאוד חולה בבית, מאחלת לה רפואה שלמה. יאללה, איך כולם ידעו וככה סובבו אותי, במיוחד הבת שלי, הבונקר הזו, ששמרה הכל בסוד.

TaraSky

New member
וכאילו שלא ידעת...../images/Emo3.gif

העיקר שהיה שממממממח

למעלה