בשביל שאיטליה

בשביל שאיטליה

תעלה לשלב הבא היא חייבת ניצחון עם הרבה גולים כי אם היא תנצח את מקסיקו וקרואטיה את אקוודור אז יסתכלו על השערים ואיטליה חייבת הרבה גולים ובגלל זה לדעתי טראפטוני חייב לפתוח עם אינזאגי וויירי בחוד וטוטי יהיה מאחוריהם ואז תראו מה זה קבוצה מנצחת!!!

nitsansh

New member
לא נכון

לאיטליה מספיק ניצחון "קטן" בהפרש של שער אחד, ואז היא עוברת את מקסיקו, ולא משנה אם קרואטיה תבקיע 100 שערים. חוץ מזה שבכלל לא בטוח שקרואטיה תנצח, ואם זה יקרה איטליה יכולה לעלות גם אם תסיים בתיקו, או במצב מסויים אפילו אם תפסיד...

אבל תמיד עדיף

מקום ראשון. אני מעדיפה שאיטליה תסיים במקום הראשון ואסור לה לקחת סיכונים, בגלל זה עדיף שתבקיע כמה שיותר גולים ושלא תחשוב מה יקרה אם... שהיא תעשה הכל כמו שצריך. ולפי ההגיון קרואטיה כן תנצח את אקוודור. הסיבה שאני רוצה שאיטליה תסיים במקום הראשון היא שאני לומדת יום שלישי ושני לא, אם היא תסיים במקום הראשון היא תשחק ביום שני ואם לא אז שלישי, אבל מקום שני עדיף על כלום...

nitsansh

New member
תמיד עדיף לנצח, וכמה שיותר

ולא לסמוך על נבחרות אחרות שייכשלו... אולי בשבילך זה חשוב, אבל לאיטליה לא ממש משנה אם תהיה ראשונה או שניה... בשמינית גמר היא תשחק נגד נבחרת מבית 4, ואין שם מעצמה שצריך להמנע ממפגש איתה בשלב מוקדם... והמשחקים האחרונים בבית הזה יתקיימו יום אח"כ אז איטליה לא תדע מראש מי תהיה היריבה...

דן צ

New member
לא נראה לי כי איטליה תקח את האליפות

פשוט כי אין לה את זה המונדיאל הזה, חסר לה רוח הלחימה שמאפיינת אלופת עולם כמו צרפת במונדיאל הקודם וכמו ארגנטינה , גרמניה , ברזיל במונדיאל הנוכחי

nitsansh

New member
אותו דבר אמרו עליה ב-1982...

היא קירטעה בקושי לשלב השני עם 3 תוצאות תיקו, ואף אחד לא נתן לה סיכוי מול ארגנטינה וברזיל... והסוף ידוע...

למעלה