בשביל מה ?

ציפור 88

New member
בשביל מה ?

היי . אני חזרתי לחבר הקודם... בשביל לתת צאנ'נס וכד' הוא אדם טוב עדיין ועושה לי את זה עם המגע שלו הוא לא נוגע כמו שאחרים נגעו בצורה שיטחית הוא לא כמו החרא שבחוץ! אבל במחשב אנחנו רבים מלא לא תמיד יש לנו על מה לדבר במציאות הרב שותקים או מתנשקים ומחפשים פעיליות חברתיות ולאחר כמה ימיים הוא מתפמפח דרמתי, או לא יודעת מה .. ואני חושבת שאני רק מכורה למגע שלו עליו...שזה כל פעם מאלף אותי.. מה אני עושה בשביל מה צריך מישהו לא בוגר? מישהו שרב איתך ? גם חברה שלי באותו מצב והבן זוג שלה מאיים על עצמו ומדבר דברים שישבו על המצפון וזה משגע אני מפחדת שהוא יהיה אמולל ולבד. למרות שאני יודעת שלא חססר לו אנשים הרי מה הוא עשה כל החיים בלעדי?

Orlandosha

New member
או במילים אחרות, איזה שיעמום..

אבל אם בחוץ חרא, אז אולי עדיף זה. חזרת לחבר הקודם כדי לתת צ'אנס או כי עדיין לא מצאת אלטרנטיבה טובה יותר? כי את נשמעת כל כך משועממת מכל מה שהוא לא מגע ביניכם.

אייבורי

New member
אכן

ניכר מדבריך שאת הטיפוס הבוגר והרציני ובמקרים כאלו, אני ממליץ פשוט לא לריב איתו בחזרה תהיי המבוגר האחראי [אם במקרה את יוצאת החוצה, קחי ליגנין, יש מלא חרא בחוץ]

אני זוכר נכון ?

זה החבר הקודם, שהתייחס אליך מגעיל, אבל חירמן אותך ? בניגוד לחבר שהתייחס אליך כמו בנאדם/בת-זוג, אבל לא התרגשת מהמגע שלו ? על זה נאמר בחורות רוצות מאנייקים, ששורטים להן את הצורה ומשם קצרה הדרך לחשוב ולהתבטא כמו XXXX נו מילא

למעלה