בשביל לעשן

יניבניב

New member
בשביל לעשן

בשביל מה אתה חי? שאל אותי הזקן הדלקתי סיגריה ואמרתי: בשביל לעשן אמרתי לו אני מתעורר בשביל לעשן שותה קפה בשביל לעשן קורא עיתון בשביל לעשן מחרבן בשביל לעשן וכל מה שאותי מעניין, וכל מה שאני מתכוון זה לעשן אני מתקלח בשביל לעשן אוכל משהו בשביל לעשן יוצא לטייל בשביל לעשן לאורך החוף בשביל לעשן וכל מה שאותי מעניין, וכל מה שאני מתכוון זה לעשן אמרתי לו כל מה שאני עושה בחיים וכל מה שאני ממציא תירוצים זה בשביל לעשן שוכב עם אישה בשביל לעשן חושב מחשבה בשביל לעשן כותב משהו בשביל לעשן מתקרב בשביל לעשן אני מתרחק בשביל לעשן אני מוצא חן בשביל לעשן ומה שאחרי מותי מעניין, כן מה שאחרי מותי אני מתכוון זה לעשן בשביל מה אתה חי? שאל אותי הזקן אמרתי לו: מה זה כל כך מעניין?

mozal

New member
מצד שני לעשן זה טעיםםםם

חוץ מזה גם לאכול, לנשום, לשתות ולדבר עם עורכי דין ורופאים זה לא בריא אבל זה כיף (
???) אחלה שיר.

nani nani

New member
מצד שלישי...

אין לי ברירה, בתור מעשנת פאסיבית ידועה.. אני חיה עם זה טוב
, אבל מה לעשות שזה עדיין לא בריא.. אני לא יכולה להגיד למישהו לא לעשות משהו אם אני עושה את זה ואת כל הדברים האחרים שפירטת, אני כן עושה..
אני חושבת שיש ימים שאני מעשנת בפאסיבית יותר מאנשים שמעשנים אקטיבית. לדוגמא, אם אני אהיה צמודה יום שלם לאבא שלי אני מעשנת פאסיבית קרוב ל-4 קופסאות.. מי רוצה להתחרות????

gabizon79

New member
זה שיר של מאיר ואריאל ו...

הוא לא היתכוון לעישון סיגריות...

gabizon79

New member
משל מה משל...תשמע תשיר של

מאיר...תבין על מה אני מדבר,אח שלי אבקת נוגט...

יניבניב

New member
תרחיב אופקים אח שלי ברס

צינגלה זה לא הכל בחיים וביצירה של מאיר אריאל יש עשרות רבדים מאחורי כל משפט זה מה שכל כך מיוחד בכתיבה שלו

למעלה