איזה מפגרת אני... לא שמתי לב ששמת את ההמשך...אבל עכשיו קראתי....יפה ^^ אני כבר מחכה להמשך...
D DiGiHiLa New member 11/6/03 #20 איזה מפגרת אני... לא שמתי לב ששמת את ההמשך...אבל עכשיו קראתי....יפה ^^ אני כבר מחכה להמשך...
S star_female New member 11/6/03 #21 זה יפה בינתיים... לא רואה עדיין קשר למטריקס, אבל אמרת שה-10 פרקים הראשונים זה הקדמה אז זאת בטח הסיבה... ^^
זה יפה בינתיים... לא רואה עדיין קשר למטריקס, אבל אמרת שה-10 פרקים הראשונים זה הקדמה אז זאת בטח הסיבה... ^^
ר רייסטלין מאגר New member 11/6/03 #22 זה לא קשר ממש חזק נגיד, הם יוכלו לעשות כל מיני דברים כמו במטריקס, ואת תראי. פשוט עכשיו הם עוד לא יודעים את זה כל-כך.
זה לא קשר ממש חזק נגיד, הם יוכלו לעשות כל מיני דברים כמו במטריקס, ואת תראי. פשוט עכשיו הם עוד לא יודעים את זה כל-כך.
D Digi Lista New member 11/6/03 #26 אני קראתי ואהבתי../images/Emo13.gif שכחתי להגיד את זה אבל זה כבר במאמרים(כשהכנסתי למאמרים אז קראתי),מחכה להמשך...
אני קראתי ואהבתי../images/Emo13.gif שכחתי להגיד את זה אבל זה כבר במאמרים(כשהכנסתי למאמרים אז קראתי),מחכה להמשך...