בשביל ליסטה

בשביל ליסטה

תכניסי את זה למאמרים בקטגוריה חדשה: DIGIMON-THE LEGACY, אם אפשר, כמובן. בכל אופן, רק שתדעו שעשרת הפרקים הראשונים הם מעין הקדמה.

ניסיון שלישי

לא עולה

Digi Lista

New member
אז פשוט תעתיק את זה להודעות...

אתה יודע איך זה עם הפרדס לפעמים...

ושוב: בשביל ליסטה

רק אם אפשר, את יכולה בבקשה לשים את זה בקטגורייה חדשה בשם "DIGIMON-THE LEGACY". תודה רבה.

נ.ב.

אני גם זקן בן 14, וגם שמחתי כל-כך. השילוב של שניהם גרם לי לשכוח משהו שאתם צריכים לדעת: עשרת הפרקים הראשונים הם מעין הקדמה לסיפור האמיתי. ואל תתפלאו אם הדיג'ימונים דיג'יגדלים במהירות בהם, זה רק בגלל שרציתיי שעד פרק עשר כולם יהיו טירונים, בשביל הסיפור האמיתי. וחוץ מזה, אתם תמיד יכולים לזכור באיזו מהירות הדיג'ימונים דיג'יגדלו בפרק הראשון של דיג'ימון ואז תראו שאצלי זה די איטי (הערת הכותב:
).

Digi Lista

New member
יא זקן(חצי רגל בקבר) סנילי בן 14..

אהבתי את זה הרבה יותר ממה שאני יכולה להעביר במילים,זה ממש יפה!!!נהניתי לקרוא ואני מחכה להמשך(צריך להיות כזה,לא?
),אני אכניס למאמרים כמו שביקשת,ברגע שהאדמין היקר יחליט שבא לו לעבוד...

DiGiHiLa

New member
מילי...

איזה פיק יפה.....אהבתי.....מתי תשים את ההמשך?......תשים אותו מהרררר.....

../images/Emo51.gif רבה לכולם

אבל אני מגיב להילה כי יש לי משהו להגיד לה: אני רואה שלמרות שאת כועסת עלי את טרחת לקרוא ועוד להגיב ולהגיד שזה יפה. תודה רבה, הילה!
(דמעות שמחה, לא עצב) גם הציורים שלך יפים! ואני מצטער שהכעסתי אותך, אבל אני לא רוצה שתתאבדי או שיקרה לך משהו אחר! את סולחת לי?

DiGiHiLa

New member
...

כן...אני סולחת לך.. תודה שאמרת שהציורים שלי יפים..ותשים את ההמשך של הפיק זה יפה..

למעלה