בשביל כרמל.

morini77

New member
בשביל כרמל.

טוף, אז כרמל שידלה אותי לכתוב בפורום הזה. סתם סתם, היא ביקשה ובגלל שיש לי לב טוב הסכמתי. אז רציתי לומר לכם שאני ממש אוהבת לנגן שירים של טראוויס, הם כ"כ מתאימים לגיטרה. ורציתי לשאול, אם מישהו יכול לתת לי שמות של שירים שנשמעים טוב על הגיטרה כדי שאני אדע לשמוע אותם וללמוד אותם. תודה!

Nerade

New member
לא שידלתי אותך.../images/Emo6.gif

בלה.>< אני חושבת ש-love will come through מאוד מתאים לגיטרה, sing... בעקרון רוב השירים שלהם מתאימים לגיטרה...
זה אתר טוב לאקורדים של גיטרה ושל בס.

The Girl Who

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo13.gif

נניח שאת כן מצטרפת..הממממ...
^_^ love will come through זה באמת שיר ממש יפה לגיטרה...המממ..וגם last train. והממ..הכל? אני פשוט לא מנגנת על גיטרה..אז קצת קשה לי להגיד מה כדאי.

morini77

New member
גראצי גראצי.

אני שוקדת ברגעים אלו על flowers in the window אחלה שיר.

The Girl Who

New member
../images/Emo13.gif

זה נראה כ"כ כיף לנגן בגיטרה..וביחוד את השירים של טראוויס. אבל אף פעם אין כח להתחיל ללמוד...
ניגנתי על פסנתר פעם, והצלחתי לפחות לנגן את Some Sad Song! אוו היה כ"כ כיייף.^^

Kill Bernard

New member
גם כן בשביל כרמל. וכי אין מה לעשות.

טוב, זה היה טיפשי מצידי להטריד את מנוחתכם.. אני מכירה בדיוק שלושה שירים
אוי! יש לי רעיון גאוני.. אולי ננגן שיר שלהם בהופעה הקרובה?
למישהו רעיון אולי לשיר שיתאים? כי אני מכירה רק אממ.. כמו שאמרתי. שלושה.
ומאוד אין לי בעיה להכיר חדשים. הידע שלי מצומצם למדי..

Kill Bernard

New member
אממ, לא כ"כ קרובה..

בהתחשב בעובדה שאנחנו עוד קצת גרועים..
אבל רק קצת. נשתפר. בערך. מקווה. זה לא בדיוק "הופעה". ז"א.. סתם איזה משהו מטומטם במרכז המוזיקה. אני בחשמלית, ועוד שתי חברות שלי.. בס ותופים. בלה. מנגנים אממ.. דברים. אלאניס.
ומחפשים רעיונות לעוד דברים לנגן. why does it always rain on me תהיה הבחירה הכי פשוטה אני מניחה.. כי זה שיר שחברה שלי אוהבת. נראה לי. אבל לא'ידעת.

Nerade

New member
את בלהקה?../images/Emo12.gif

היי, את ליין!^_^ (אני יודעת, קשור לפורום אחר, בלה בלה בלה.) וואו, מאגניב!^_^ יוו... אין בעיה למצוא שירים של טראוויס שמתאימים לכן...^^ סה"כ רוב השירים שלהם מבוססים על בס, תופים וגיטרה...
אני ממליצה על All I Want To Do Is Rock מ-1997, אקורדים כאן.
יש עוד אתרים עם אקורדים לגיטרה ולבס בקישורים.

Kill Bernard

New member
לא מכירה.. יש לך אולי לשלוח לי?

אי אפשר למצוא בשומקום.. או שאני סתם מוגבלת
וזה לא מאגניב, זה די מסכן.. יש לנו את החדר רק פעם בשבוע ל3/4 שעה! אנחנו רוצים להתאמן אצל המתופפת, יש לה מקלט לתופים מבודד משאר הבית (עכשיו זה מאגניב) - אבל היא גרה יחסית רחוק ואי אפשר להסחב ברגל עם חשמלית ומגבר על הגב.. והמורה שלי לגיטרה מעצבן.

Nerade

New member
היילו!^_^

בהופעה הקרובה?
יאפיאפ - להכיר שירים חדשים זה טוב.
לכן את צריכה להישאר פה. מוהאהאהאה.
ד"א, איזה שירים את מכירה?

Kill Bernard

New member
כמה בלתי צפוי -

why does it always rain on me love will come through re-offender (?.. לא מכירה ממש שמות.. נראה לי שככה קראו לזה. יש דבר כזה?
)

למעלה