בשביל חליל

אייבורי

New member
בשביל חליל

מסעדה טריפוליטאית נחמדה. מסעדת גואטה ביפו, מסעדה טריפוליטאית זולה וטעימה אוכל ביתי מענג. לקחנו את הארוחה לזוג (107 ש"ח לזוג), מספר סלטים + לחם לבן טרי פרוס (משום מה יש קסם בלחם טרי פרוס עם טחינה וסלט צרצי) קוסקוס בשלש רטבים נפלאים מנת ממולאים מופלאה. בקיצור, לארוחת בטעם של פעם וכיף אמיתי.

ראובל

New member
יאללה, באמת הגיע הזמן למסעדות פועלי

פועלים פשוטות ומשמחות. קדימה, תתחילו לזרוק.

mars4

New member
בכור את שושי בפרדס כץ

מסעדת ה"פועלים" שלי. החיוך של שושי תמיד מאיר פנים. החריימה מפוצצת את הטחורים , ולשעועית עם האורז אין תחליף. הכל בלווית לחם לבן של פעם וה"כישופים" של שושי. והחשבון... בערך בגובה של הטיפ של ארוחה נורמלית.

החתולית

New member
אוי הקוסקוס של גואטה...

והממולאים שלהם... שפתיים יישקו (ומעיים יחגגו). מצטרפת בחום להמלצה של אייבורי.

תודה.. מכיר אותם

אכלתי שם כמה וכמה פעמים כפריק של פחממות אני חולה קוסקוס גואטה טובים אוכל טוב מקום נגיש שירות אחלה פיבוריט הקוסקוס שלי אישית הוא עצמון בשוק של פרדס כץ יותר טוב מבכור ושושי המתוקשרות שממול One men show הבעלים השף המלצר והקופאי אין אצלו פשרות באיכות אין אבקות אין ריבוי תבלינים מתסבב על עשבים טריים מטבח אמיתי של איש שמרגיש מהבטן את מה שהוא מבשל ומוכשר מלידה קוסקוס דקיק דקיק ואוורירי משו רטבים באיכויות לא מוכרות על פני הגלובוס לא רק רוטב החומוס גזר קישוא הבנאלי התוצר מאד עדין ואיכותי הסביבה שבחוץ מגעילה בפנים ממש לא משו אבל מה שנכנס לבטן שווה הכל לפני מספר שנים פינטזתי לפתוח פאסד פוד מתמחה בקוסקוס ועשיתי סקר היצע ועברתי את כל כל השוק הזה במרכז הארץ, טעמתי, לקחתי תפריטים, רעיונות, בחנתי אפשרויות, וכו מעצמון לא הייתי לוקח כלום, רק תאוכל עצמו. אין עליו!

איריסג

New member
עירקאי גם הולך???

אז "פונדק משה" באור יהודה - על שלל הקובות שלו... ב 20 שקל אוכלים עד להתפוצץ....

שח_מט

New member
עצמון כבר דוסקס פה

אני משתדל לאכול שם לפחות 2-3 בחודש. משה באור יהודה מומלץ למי שבאזור. אגב עצמון מת לפתוח באזור הבורסה אבל בנתיים היוזמה לא זזה. אתה מוזמן לדסקס איתו את הנושא... שח

למעלה