בשביל האהבה

בשביל האהבה

בשביל האהבה שלנו נפסע זה ליד זו צועדים יחדיו אוחזים ידים הלבבות מחוברים נושמים זה את זו נדמה שאנו נוצרנו על פני האדמה הזו שתי נשמות תאומות שני חלקים של האחד שנחצתה לשנים בשמים ואוחדה פה על האדמה בשביל הקסום הזה רוצה לפסוע לצידך כל עוד נשמה באפינו לחיות איתך ובשבילך

להתחיל מבראשית

את שביל האהבה שבו פסענו השביל הזה חפשתי שנים רבות ופעם שפסענו בשביל יחד ידעתי שיש שם אהבה ענקית אהבה כזו שנתנה כוחות ומטרה עזרה להתגבר על הכאב בנשמה שהציפה את הלחיים בורוד אפרסק את העיניים שלי בברק ואור אהבתי לאהוב מהלב והנשמה שאבדתי את האהבה הראשונה אחותי ואהבתה החזיקה אותי בחיים נהג מטורף קטע את השביל שלנו את הדרך המשותפת עם אחותי הקטנה אז מצאתי אותו בדרכי החיים אהבה היתה שם במבט השלישי הילכנו בשביל צר בין נקיקים חברות וידידות אמת שצמחה במאבק שגופי נאבק כדי לשרוד את הסרטן שהתפתח בגופי בנפשי גם יחד שבקשתי להתחבר לאחותי ז"ל הילכנו בשביל שנים רבות מצאתי את קצהו של שביל האהבה הוא יצר את חיים שלנו יחד הלכנו בו בלי לדבר על עתיד נפערה בו תהום שגדלה מיום ליום השתיקות יצרו אותה והעמיקו אותה בקצהו הוא נקטע לפתע בלי התרעה אז על סף התהום נפרדנו אני חזרתי לצומת והוא נותר שם לא מבין למה ואיך נוצר התהום הוא בכלל לא רצה לפסוע בשביל הזה יודעת שהדמעות שלי יצרו אותה כל אותם לילות שחבקתי את עצמי מביטה בכוכבים ושואלת למה ??? איך הוא לא חש שאהובתו ברחה ושאהובתו מתרסקת לרסיסים שלבה כואב ודומע בעודו ישן אז אל הדרך שוב יצאתי ראיתי מלא שבילים נוספים והפעם הולכת זהירה מאד בודקת את הדרך ואת הפרחים חוזרת לצומת שוב ושוב לחפש אהבה ושואלת עצמי איפה טעיתי בחיי איזה מזל לזוגות האוהבים שחיים עם אהבתם הראשונה והאחרונה שקשר שנוצר לא התפרק אלא צמח וגם יצר פרי אהבה קסום ויפה הקסם הזה עלי לא עובד יותר ונותר לי לרקום חלומות בהקיץ ולהתעורר למציאות של הלבד לפחות בשירים אהובי הורטואלי חובק אותי חזק ואוהב אותי מאד וגם בזה יש נחמה ותחושה של אהבה

מירב 05

New member
תגובה

יש לך כישרון כתיבה מדהים, את עושה רושם של בחורה עם ראש על הכתפפים. את חייבת המון כוחות וחיזוקים. ותודה לך על כל החיזוקים והפירגון בפורום כאן. מהיכן את בארץ ? בת כמה את ?

../images/Emo24.gif תודה יקרתי

אכן כותבת המון בחתימה שלי יש את הכתובת של הבלוג שלי ושלחתי לך מסר אישי עם התשובות

השכמה ציפורית

ציפורי השחר העירו אותי ב5 בבוקר הודעתי להן שאני עדיין עייפה וחזרתי לישון יש עץ צפצפה מול חלוני והן רועשות מאד לאחרונה השכמה שלא ניתן לכבות אותה ובשעות קבועות עסוקים במעופי חיזור ללא סוף לפעמים גם נכנסים לחדרי דרך השלבים הפתוחים אז רצה לפתוח את הץריס כדי לשחרר אותם לחופשי יש שם בעץ יונקי הדבש ובולבולים ודרורים לאחרונה הצטרפו אליהם נחנאלים חמודים ויוני בר הטבע כזה באמצע העיר כאילו חיה בשמורת טבע הטבע עסוק בהתחדשות וביצירת דור המשך עוד גוזלים ובעלי כנף לזמר לעולם ואולי זה הסימן עבורנו בני האדם של לא טוב היות האדם לבדו וזקוק הוא לבת זוגו וההיא שזקוקה לעזר כנגדה לגידול צאצאיה

למעלה