בשביל אחרים...

בשביל אחרים...

שלום :) עלתה בי מחשבה בזמן שראיתי חדשות,האם "הסוד" עובד כשאני מבקשת מהיקום דברים טובים בשביל אנשים אחרים?שאני לא מכירה. במקרה המסויים הזה,אני מדברת על המשפחה של גלעד שליט,וכמובן חיילים חטופים נוספים.אני חושבת על כמה הם סובלים וכמה רע להם רק מהמחשבה שאין להם מושג מה קורה לבן שלהם,ואני אני מאוד רוצה שהחיילים יחזרו הבייתה,מצד שני אני לא הייתי רוצה שישראל תשחרר את האסירים. אז אתם חושבים שהאמונה שלי יכולה להיות מספיק גדולה כדי לעזור להחזיר אותם הבייתה? והאם בכלל מה שאני מבקשת בשביל אנשים אחרים קורה? ערב נעים

kikona126

New member
אני מרגישה שכן

שאם זה מגיע ממקום של הרגשה טהורה, של רצון טהור אז כן. זה שחרור של אנרגיה טובה חיובית

ע ו פ ר ה

New member
לחשוב טוב בשביל אחרים

זה בהחלט טוב. אבל אני רוצה להתייחס לנקודה אחרת מזו שקיקונה התייחסה אליה. את כותבת שאת רוצה לחשוב טוב בשביל אחרים, ובאותה נשימה את חושבת כמה רע להם וכמה הם מסכנים ובעצם מקבעת את המצב הקיים. אני חושבת שצריך לחשוב על שלום כולל באזור ולדמיין ולראות את השלום ואז מה לעשות, גם אסירים שלהם ישוחררו וגם חיילים שלנו יחזרו הביתה, אבל יהיה שלום, אז זה בסדר. כשאנחנו חושבים על זה שהאסירים שלהם ישוחררו ותהיה מלחמה, כי הם שוחררו, בעצם אנחנו מקבעים מחשבה שהיא לא נכונה. תחשבי על זה. באהבה עופרה

../images/Emo47.gif

וואו,נכון את ממש צודקת,בכלל לא חשבתי על הנקודה הזאת! אני בהחלט אקח את זה לצומת ליבי.

למעלה