בשביל אורנית

בשביל אורנית

שלא מכירה את הסדרה, החלטתי לעשות שרשור שיסביר לה על כל הדמויות, כל הדיג'ימונים, וכל המושגים! וזה גם יעזור לנו להיזכר קצת. אז תתחילו, אני אחשוב על משהו אחר-כך.

../images/Emo51.gifלך!מאוד יפה מצידך!זה באמת

רעיון טוב שיעזור לי להתמצא כאן יותר טוב!

star_female

New member
רעיון טוב, האמת שגם אני חשבתי על זה

^^ הקדמת אותי. אז.. מאיפה להתחיל? לדעתי כדאי להסביר את העלילה של כל עונה בקצרה, ואז על הדמויות (טובות ורעות) והיחסים ביניהן. הכי הגיוני להתחיל מהעונה הראשונה ובגלל שאני לא זוכרת ממנה הרבה אז שמישהו אחר יתחיל ^^;

יש גם את הסיכומים של גוגל

שלדעתי טובים מאוד. בכל אופן, טאי: טאי תמיד עשה כל דבר בפזיזות ולא חשב על מה שעשה והוא תמיד האשים את עצמו על זה שקארי כמעט מתה בגללו כשהם היו קטנים. הסיפור הוא כזה: טאי ביקש מקארי החולה לבוא לשחק איתו כדורגל, וקארי-המתוקה-עד-כאב-שיניים הסכימה, כמובן. היא בעטה בכדור וכשטאי הלך להביא אותו הוא ראה שהיא התמוטטה ובקיצור היא הובהלה לבית החולים, טאי חטף סטירה והכל נגמר בסדר. במהלך הסדרה טאי מתבגר ומבין שהוא צריך לחשוב לפני שהוא עושה דברים, כי לדברים שהוא עושה יש השפעה גדולה על כל מה שיקרה.

Digi Lista

New member
יש משהו שמעניין אותך במיוחד?

להסביר הכול תיאורטי זה נחמד,בכול זאת תצטרכי לצפות קצת בפרקים...אבל אולי בגלריה תמצאי איזו דמות שנראית לך מעניינת וננסה להרחיב עליה... רק תגידי,בקשתך היא פקודה עבורי

Digi Lista

New member
למה להעליב?אנחנו ../images/Emo31.gif נחמדים!!!

ואני מתכוונת לזה,למה את אומרת שטויות?לא חונכת שלא מנומס לשקר?מ-פ-ו-ט-ר-ת!!!(מזמן לא פיטרתי מישהו...)

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif...אויש נו,כול הכיף הלך...../images/Emo3.gif

פיטרתי את אורנית לא את אנוכי(אבל אין בעיה לבצע גם את זה,רק על השימוש במילה אנוכי
)...

Digi Lista

New member
ושביתות מחאה זה בסדר?../images/Emo3.gif

העם חייב לומר את דברו
...

../images/Emo6.gif

ליסטי אתם קורעים אותי כאן......... אני הולכת לארוז את חפצי ומסתלקת מכאן.

למעלה