בשבילכם

• פותח הנושא Kaya
  • פורסם בתאריך

Kaya

New member
בשבילכם ../images/Emo23.gif

אדם אחד ישב על המזח עם חכה ודג דגים. לפתע הגיע מישהו מאחור ושאלו:"מה אתה עושה?" אמר לו האדם:"אני יושב להנאתי ודג דגים לארוחת הערב." שאל אותו השני:" אם כבר אתה יושב כאן, למה שלא תיקח עוד שתיים, שלוש חכות .." שאל אותו האדם:" וכי מה זה יתן לי?" ענה לו השני:" ככה תוכל לדוג מספר דגים באותו הזמן בו אתה יושב כאן.." שאל אותו האדם:" ו...?" ענה לו השני:" וככה תוכל למכור את הדגים שאתה דג וגם יהיה לך הרבה דגים לאכול.." שאל אותו האדם:"ונניח שאמכור אותם - מה זה יתן לי?" ענה לו אותו אחד:" תמכור, תרוויח כסף ואז תוכל לקנות רשת גדולה ולדוג מספר רב יותר של דגים... תמכור גם אותם ותוכל לקנות אף סירה !!" שאל אותו האדם:" ומה הסירה תתן לי?" ענה לו אותו אחד:" תוכל לצאת למעמקים ולדוג דגים גדולים ויקרים יותר, ומהכסף שתרוויח תקנה עוד סירות ויהיה לך עובדים שיעבשו בשבילך וידוגו בשבילך ויהיה לך הרבה כסף..." המשיך לשאול אותו אותו אדם:" ומה אז...?" ענה לו אותו אחד:" ואז תוכל לקנות בית יפה וגדול ואוטו גדול ומרווח ויהיה לך המון כסף.." שאל אותו אותו אדם:" וכאשר יהיה לי את כל מה שאתה מתאר???" ענה לו אותו אחד:" אז תוכל לעשות את הדבר היחידי שאתה אוהב לעשות.... לשבת כאן ולדוג דגים להנאתך.." האושר טמון אך ורק בנו, והבחירה היא שלנו. באהבה, אני.

*יפעת*

New member
יפה אמרת...

חשוב לזכור את זה! אנחנו בוחרים איך להרגיש, ממה להעלב, ממה לשמוח, ממה להיות עצובים... וכמו שבן זוגי היקר תמיד אומר: allways look on the bright side of life

משהו על עיצוב חיינו.. נגע בי ../images/Emo37.gif

קמתי הבוקר מוקדם, נרגש/ת בגלל כל הדברים שצריכה לעשות לפני שהיום מסתיים. יש לי התחייבויות לבצע היום. אני חשוב/ה. התפקיד שלי הוא להחליט איזה יום זה הולך להיות. היום אני יכול/ה להתלונן בגלל שמזג האוויר יבש או ש.. אני יכול/ה להגיד תודה על כך שיש ילדים שנהנים בחוץ ורואים שמש בחינם.. היום אני יכול/ה להיאנח על הבריאות שלי או ש.. אני יכול/ה לשמוח על כך שחיה. היום אני יכול/ה להתלונן על מחסור בחברים או ש.. אני יכול/ה להתחיל בהתרגשות במשימה למצוא קשרים חדשים.. היום אני יכול/ה להתבכיין בגלל שצריך/ה ללכת לעבודה או ש.. אני יכול/ה לצרוח משמחה על שיש עבודה לעשותה. היום אני יכול/ה לרטון בעצב בגלל שיש לי עבודות בית לעשות או ש.. אני יכול/ה להרגיש כבוד על כך שחיי העניקו לי הגנה על מחשבותיי, גופי, ונפשי. היום נמתח לפניי, מחכה שאעצב אותו. והנה אני, הפסל שיהיה המעצב. איך שיומי ייראה תלוי בי, אני מחליט/ה איזה יום זה יהיה! למה לא לעשות אותו יום נפלא??? ~~~~~~~~ שניכם צודקות. בנו יש את הכוח והיכולת. היי יפעת- דרך אגב..

Kaya

New member
../images/Emo9.gif הוא כבר גילה לנו

שזה השיר שלו
יפעת, אמרת הכי נכון שאפשר - הבחירה היא שלנו ואני כאן (יחד עם כולם) במעט שאני יכולה מנסה להעביר את המסר הזה (יש כבר תוצאות בשטח!!). אנשים הם רק אנשים - אין להם את היכולת לפגוע בנו בשום דרך !! אנחנו אלה שבוחרים בכל רגע נתון, בכל שניה, טוב לנו לפעמים להיות עצובים או חולים כי אנו זקוקים לסימפטיה של הסביבה שלנו וכפי שריצ´ארד באך כתב: "אין בנמצא בעיה שלא טומנת בחובה מתנה עבורך... אתה מחפש לך בעיות כיוון שאתה זקוק למתנותיהן.." ובנימה אופטימית זו
שבת דובדבן !!! אני.

מ.. אני אל... את

נכון, מה שחשוב זה לעשות מה שגורם לנו להיות מאושרים, ולא מה שנדמה לנו שיביא לנו את האושר. באהבה
אני

למעלה