בשבילכם...תהנו

netaK

New member
בשבילכם...תהנו

חיבור תמונות מהפרק של השבוע

netaK

New member
אכן

תמונה עוצרת נשימה יש לי אותה בענק ויפה וברור, אבל היא גדולה מ250k אז אי אפשר לשים בפורום.......

שניש

New member
מממ-דדד-הההה-יייי-םםםםם! ../images/Emo56.gif

הבן אדם מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE BRIAN KINNIE SO MUCH

yuli15

New member
ס ק ס י

(במבטא של סבתא פולניה) שלא יחטוף סרטן עור!

faith2

New member
לא יודעת מה איתכם...

אבל לי זה עשה קצת חלחלה....נכון יש לו גוף מהמם (עם תחתונים
)

lolly1

New member
שזה

יותר טוב לראות אותו ערום..עם תחתונים.. קצת יותר מדי שעיר הייתי אומרת...

jolp

New member
יותר מדי שעיר?! מה פתאום.. כנראה

שלצערך, לא ראית אחד כזה במציאות..

סילביא

New member
בהחלט

לא כדאי שתראי אחד בגיל 14...ממש לא אבל אין מה לעשות, זאת סצנת מיטת שיזוף וזה היה נראה קצת לא אמין אם מר קיני היה לובש תחתונים. אין מה לעשות, ככה בנוי הגוף של הגבר (במיוחד של כזה שבנוי לתפארת כמו של גייל) ו זו לא הפעם הראשונה שהמר בחור מופיע בלי תחתוניחם, ראינו לו את התוחעס.. עכשיו הזמן לראות משהו אחר. אגב, אם לא היה בארה"ב חוק שקובע שלקרטוןת איבר מין עצמו הוא פורנוגרפיה, כבר מזמן היינו רואים את כווווול גייל. שמתם לב שאף פכם לא רואים איבר? אוד דרך מסך(טד) או בחושך (ג´סטין ובראיין)...או כל מיני פטרונות יצירתיים כמו לשכב במיטת שיזוף עם רגל מקופלת.. זוכרים שלפני איזה חודש היה כאן דיון על האם זה בסדר שילדים רואים את התכנית?, אז זה חלק מזה , התכנית מיועדת למבוגרים , ואני לא אומרת שבת 14 היא לא מספיק בוגרת כי היא כן (בטח יותר ממני..חח) אבל יש דברים שלא צריך לראות בגיל מסויים כי לא מקבלים אותם נכון.. זה הכל וזה לא נכתב מהתנשאות או משהו.. אני חושבת שאתן כבר מכירות אותי מספיק טוב כדי לדעת שהייתי מתה להיות צעירה יותר (אומרת יעל ממרומי גיל 23)

ayaliar

Well-known member
האמת

שאני כן ראיתי איזה אחד או שניים והוא באמת די שעיר לא גורילה, אבל תספורת קטנה לא תזיק

jolp

New member
אני ראיתי יותר מאחד או שניים והוא

לא שעיר.. נראה נורמלי לחלוטין.

למעלה