בשבילך

י א צ ק

New member
בשבילך

איך בקלות ובלי מילים היא לקחה אותי לאט אל תוך הים הכחול בעניה כשהיא הופיעה ממולי שלחה אלי מבט כישפה אותי והלכתי אחריה. לא , לא יכולתי לדבר, הלכתי כמו עיוור אל המקום שניראה לי כמו חלום. רואה אותה בחלום המתוק רוצה אותה אך האופק רחוק. עכשיו הלב שלי איתה איתה רוצה להישאר. מהחלום לא רוצה להיתעורר........

yafit75

New member
איזה מילים יאללה, בטוח אתה משורר!

ואם לא,,,,אז מעכשיו יש לך הזדמנות להיות משורר או מחבר,,,

נעמי 1

New member
צריך להיות גבר?...

הנה המילים... איך בקלות ובלי מילים היא לקחה אותי לאט לתוך הים הכחול בעיניה לי פיסקאי ממונו זמו קריאונו דה נאדה קופאגונו ניוזונא טליונווווווו נה נה נהההההה פו סאמו ליפי סאס טיאנגל יאסו אופוס סטאה קלו קריה מי גובון סאנמה קריה לי פיסקאי ממונו זמו קריאונו דה נאדה קופאגונו ניוזונה טליונווווווו רואה אותך בחלום המתוק רוצה אותה אך האופק רחוק מולי פיסקה פגונו ניוטו נאטליו נה נה נה נהההההה כשהיא הופיעה ממולי שלחה אלי מבט כישפה אותי והלכתי אחריה לא, לא יכולתי לדבר הלכתי כמו עיוור אל המקום שנראה לי כמו חלום פו סאמו ליפי סאס טיאנגל יאסו אופוס סטה קלו קריה מי גובון סאנמה קריה לא, לא יכולתי לדבר הלכתי כמו עיוור אל המקום שנראה לי כמו חלום רואה אותך בחלום המתוק רוצה אותך אך האופק רחוק מולי פיסקה פגונו ניוטו נאטליו כשהיא הופיעה ממולי שלחה אלי מבט כישפה אותי והלכתי אחריה לי פיסקיאי ממונו זמו קריאונו דה נאדה קופאגונו ניוזונא טליונווווווו נה נה נה נההההה נה נה נה נההההה פו סאמו ליפי סאס טיאנגל יאסו אופוס סטאה קלו קריה מי גובון סאנמה קריה עכשיו הלב שלי בוחר איתה להישאר מהחלום לא רוצה להתעורר חלום מתוק / דואט: מושיק עפיה + שלומי סרנגה באדיבות דרדסית... שהביאה את זה לכאן... לבקשתי. נעמי

נעמי 1

New member
ת´אמת... גם אני לא ממש...

אוהבת מוסיקה מזרחית... לא מתחברת לזה במיוחד... ולפני שבוע בתוכנית של יאצפן הם הופיעו שניהם... עם השיר הזה... ומאז הוא מתנגן לי... מכניס לי קצב לנשמה. לא צריך להודות. נעמי

למעלה