בשבילך (שיו שיו)

טוסטה

New member
בשבילך (שיו שיו)

לשיו שיו אהובתי מה אכתוב לך לא אדע שיר סיפור או אגדה רק אכתוב כמה מילים צפצפי על החיים!!!!!! מטורפתתתתתתת עלייייייךךךךךךך ומתגעגעת לריח שלך!!!!! רוצה לרוץץץץץ אלייךךךךךךךךךך (זוכרת את הריצה שלי?) אפ לא אז עדיף שככה.... לא נזכיר נשכחות שעדיף שנשכח!!!! ואת אל תצחקי עכשיו כי ההליכה שלך יותר מצחיקה (הליכת ברווז) אם אני ירוץ ואת תלכי אנשים יתפקעו מצחוק.... אוףףףףףףףףףף I FEEL THAT I´M GOING CRAZY WITH OUT YOU לא שאני לא משוגעת גם ככה אבל עכשיו בכלל... חחחחחחח טוב כתבתי כאן מגילה כבר...... וכאן אפשר להציףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הצפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הצפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ה צ פ ה חחחחחחחחחחח טוב דיי -אומרת דיי לעצמי איזה פצאאאאאאאאאאאאאאאא אני מרגישה שאני מדברת כאן לעצמיייי הלו יש כאן מישהו? אוז אוז אשמיע אול???????? אמה אתה או אשמיע אול אוז אמה?????? עופרררררררר עופררררררר לעופר יש פצא חחחחח (לא קשור( דיייייייייייייייייייייייי אני משתגעת כאןןןןןןן צאט פרטי
- את זוכרת ששלחת לי גלויה עם הסמל הזה והיה כתוב "אני רוצה להדק את הקשר"???
-חחחח כשאני רצה צריך לשים את זה :) טוב נסיים בנימה אופטימית זו.... ווז תכתבי לי גם.... אני .. אני .. אני... אוהבת אותך עדיין!!!!

למעלה