בשבילי. בשבילך.

ophra

New member
בשבילי. בשבילך.

איך טלפון אחד קטן מעורר שוב געגוע איך מתוך הסדק מבעבע תעתוע בדיוק שחשבתי ששכחתי ואיך שנגמלתי - התמכרתי כמו ארנב באור נלכדתי טפשונת שכמותי אני שנשבעתי לשמור לי אמונים איך לא ידעתי לא ליפול שוב על הפנים על הפנים מילים ולחן: יהודית רביץ. בלי הסברים בלי תוספות ככה עפ
(הייתי חייבת)

r e d head

New member
../images/Emo13.gif

מוכר מאוד.... מאחת שמזמזמת את מילות השיר הזה מידי פעם...(לצערי)

מחייכת לעצמי

עכשיו אחרי שחשבתי שנגמלתי... (אז חשבתי
) איך המשמעות משתנה מיום ליום ומה שנכון לעכשיו בעצם לא נכון לאחר כך... רק אתמול ============== מילים: רחל שפירא לחן: יצחק קלפטר רק אתמול דרכי היתה ברורה לי, כן לכאורה, משלתי בחיי מישהו צחק עלי מישהו אולי משתעשע על חשבוני מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי איך זה הפכת על פיו את עולמי. רק אתמול החופש לא קסם לי, כן לכאורה, הכרתי את עצמי לא יודעת את נפשי זוהר אנושי בה הציפני עד היסודות לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי ככה נשבתי למה לא, להודות. רק אתמול מתי, מתי היה זה, כן את הזמן בקושי אזהה אם אתה הוא גורלי אם אתה שלי למה רק חלק קח את כולי אם אתה הוא גורלי אם צילך שואף צילי אל תקח רק חלק קח כבר את כולי. אם אתה הוא גורלי אם אתה שלי למה רק חלק קח כבר את כולי

ophra

New member
שמחה שאתן מחייכות יקירותי....

אני קצת פחות....
עפ
(חייבת, אבל חייבת, לרדת מהרכבת הרים קצת)

עפרה

זה בסדר גם ככה לא לחייך ואם בא לך מותר אפילו לצעוק צעקה ארוכה כזאת מלוא הריאות זה עושה קל יותר לפעמים

האלי

New member
המממ

אם לא יהודית רביץ, היית את יכולה לכתוב את השיר הזה בעצמך... אז נפלת על הפנים B.F.D כמו שאומר אח שלי כשהוא רוצה להגיד Big Fucken Deal. בואי ניתן לך יד, נלטף, נחבק, ננקה את הבוץ שנדבק לך לברכיים ונשלח אותך להמשיך בדרך... זו הדרך הנכונה עפרה, וגם אם לא שמת לב, היום זרחה השמש. שלך, האלי.

ophra

New member
את ה../images/Emo42.gif בחוץ דפקא ראיתי

ואם היה לי הכשרון של יודית זה היה יכול להיות נחמד...
אבל למה למה לעזאזל אני ממשיכה להגיע לשירים כאלה? ועוד משהו האלי יקירי, מי שאומר לי Big Fucking Deal לא נותנת לו אח"כ ללטף ולחבק אותי....
מל´שות..... כזו אני....
עפ
(Deep inside בחורה רגישה)

מייקי69

New member
אוף, איך שתיכן

נשמעות כמו שתי ילדות מיפגרות בנות 16! זה בלתי נסבל !!!!! אני מוחה נמרצות!!! מתגעגעות בטלפון, כוכבים בעיניים, מצטטות שירים של רחל שפירא, חאלאס!!!! כמה אפשר להתעלל בי? כמה???? לפי דעתי צריך למחוק הודעות כאלה. אהבה זה כבר לא אופנתי. עכשיו מעונן. מה, לא שמעתן? בטח לא. תחפשו בין השורות של רחל שפירא! לא תמצאו עכשיו מעונן. מייקי בתפקיד א-יה החמור של א.א.מילן

מייקי בואי שניה

התכוונת לזה? עכשיו מעונן / אביב גפן במקום מסוכן שנקרא לו הארץ גר אדם מבולבל שנקרא לו אני כי למרות שיש שמש יש הרבה אנשים אפורים במקום די מגעיל שנקרא לו הבית גר אדם מבולבל שנקרא לו אני כי למרות שיש כסף יש הרבה אנשים עניים עכשיו מעונן במקום די מדהים שנקרא לו הבית ההורים נפרדים שיהיה יותר טוב אבל הבית שלי הוא נמצא בין רחוב לרחוב במקום די מפחיד שנקרא לו הבית בן אדם שם שותה בקבוק אחרי בקבוק הבן אדם הזה הוא האבא שלי בדיוק אולי עכשיו מעונן אנחנו דור מזויין עכשיו מעונן רוצים ללכת מכאן אנחנו דור מזויין עכשיו מעונן

מה את אמרת על שפירא הזותי????

גם לה יש עננים , גם לה יש כאבים מה חשבת לך? רק לנו?????????? שיר על נחלים / רחל שפירא מי הנחלים מקיימים את הזרימה שנה אחר שנה. שנה אחר שנה הם יצננו את רגלינו הדולקות, רגלינו הדולקות ולא את הנשמה. כמו על נחלים זרועותינו משתלבות וגשר מהוות לתם ולתקווה. הכאב הזה הכאב המתלווה, גם הכאב הזה שייך לאהבה. אנשים יוצאים וחושבים להתראות וזו הכוונה, וזו הכוונה. פעם נקיים כי בפתק שבלב, בפתק שבלב הכתובת רשומה. כמו הנחלים זרועותינו משתלבות וגשר מהוות לתום ולתקווה. הכאב הזה, הכאב התלווה, גם הכאב הזה שייך לאהבה.

מייקי69

New member
חחחחחחח ענקית!

שברת אותי. איפה מסתתר הארסנל שלך עם כל המילים, הא? תגידי! טוב, אני לא יבעס ואבקש שתצטטי עוד שירי דיכאון.... לא יעזור לך. רואים עלייך. את זורחת !!!! ושלא תפסיקי. אמן. טפו! טפו! טפו!

ophra

New member
אחותך מיפגרת בת 16!! ../images/Emo6.gif

המינהלת - אולי.... עם עיניים מזוגגות עם חיינדלך בטלפונים והתלבטויות של ילדה בת 16...
אבל אני??? אחד אחרי השני מגיעים אלי המסובכים ומסבכים אותי..... אצלי לא מעונן דודה-מייקי אצלי הוריקן! עפ
(לפי השיטה הזו אני טיגר. לא מסוגלת להפסיק לקפוץ)

למעלה