בשבוע הבא

בשבוע הבא

אני מסיים רשמית את השיקום התעסוקתי במכון קרן בחדרה אם אפשר לקבל מקומות של "ידענות" או חיפוש מידע לא רק "ידעני" באזור נתניה/אזורי הקרוב (בית יצחק, הדר עם, כפר ידידיה, כפר חיים, נורדיה, גנות הדר וזהו בעצם בטווח אפניים. תודה מראש . דרך אגב כל המקומות האלה בטווח אפניים. ובגלל זה אני שואל על האזור.

כמו ששאלתי

מקומות שמעסיקים רוצים (בין השאר) נראה לי חיפּוּש מידע באינטנט או במאגרי מידע שונים ראו דוגמא בפורום הזה , אני שם לעיתים רחוקות מאוד.

את זה אני יודע

אני מחפש עבודה שצורכת צורך בחיפוש מידע מקווה שעכשיו הבנתם יש קהילה בשם בשלנות שריד אתה לא חייב להסביר לי את זה ולא שאלתי מה מקור הביטוי "ידענות" אלה חיפוש עבודה במקומות שמחפשים מידע

מוּסקט

New member
sorry

חוץ מלקרוא מודעות דרושים בעיתונים כמו כולם, אני ממש לא מתמצאת בענייני חיפוש עבודה.

דרושים בעיתון?

אני לא יודע אם יש מודעות לכאלה שמתקשים בדיבור בעיתון אם תראו משהו כזה תגידו לי

מוּסקט

New member
רגע רגע!!

באף מודעה בשום מקום לא כותבים לאילו ליקויים מתאימה העבודה המוצעת. למשל אף פעם לא יהיה כתוב במודעת דרושים לקלדנית שהעבודה מתאימה גם למישהי על כסא גלגלים, כמו שלא יהיה כתוב שלא צריך לראות כדי להיות יכול לענות לטלפונים. אותו הדבר במידענות. לא צריך דיבור רהוט כדי להיכנס לאינטרנט ולחפש דברים מדובר על משהו מובן מעליו.

נכון שלא כותבים , א ב ל

הנה יש הבדל עם מישהו/י על כסא גלגלים למי שלא מדבר טוב. אני יודע טוב מאוד שלא צריך לדבר הרבה עם העבודה היא חיפוש מידע רק איפה יש מקום עבודה כזאת? שוב, ראו באיזה פורום נוסף אני כותב די הרבה. ומייעץ או מחפש "תפוז מחפשים בשבילך"

למעלה