ליזה היקרה.
אני מבינה את הצער שלך ביום ההולדת הזה. ובכלל. השנה הראשונה היא שנה מאוד קשה, מכל הבחינות. אני מאמינה שעוד יהיו זמנים אחרים, וימי הולדת עם תחושה אחרת. התייחסו כאן בשרשור למעגל התמיכה שלך. אני בהחלט מבינה למה את מתכוונת ביחס למשפחה של בעלך, שהיא כאילו משפחתך, אבל לא ממש. אני חושבת שאת מעגל התמיכה שלך את צריכה לבנות, לאט לאט. עם חברות שתפגשי [אולי גם כאן בפורום, במפגשים או במסרים], אולי יעניין אותך ללכת לקבוצת תמיכה, ובכלל במעגלים שונים בחיים אנחנו פוגשים אנשים ולפעמים מישהו מהםפ מתחבר לנו נכון וימשיך לרוץ איתנו. שולחת לך חיבוק חם. לא בכדי קבלת כל כך הרבה תגובות על ההודעה הזו. כתבת מקסים, והדברים שלך פרטו על נימי הנשמה. אנחנו כל כך מכירות את מה שאת אומרת. לא תמיד אנחנו אפילו יודעים לתרגם את התחושות למילים, ואת עשית זאת כל כך יפה, נכון ונוגע ללב. מאוד מרגש שאת כותבת שדרך האמהות שלך הבנת מה הפסדת. סיפרת על אימך דברים שהזכירו לי את אמי, כמו "היא הייתה רגשנית מאד בכתה במהירות, צחקה במהירות". כך גם אמי. וגם אמי הייתה מזל דגים. בקיצור, מה שכתבת כל כך עשיר ועמוק, שאני מאמינה שכל אחת יכולה למצוא בה משהו רלוונטי אליה ... ברשותך הקישור הולך מייד לטגליינס ...