בר מצוה של בני

אמא פרח

New member
בר מצוה של בני

אני בתהליך גירושים כבר יותר משנה +3 לבני יש בעוד חודשים בר מצוה בשעה טובה יש לצין שבעלי גר איתנו בבית בא הולך מתי שהוא רוצה לפעמים לא רואה את הילדים הרבה זמן כי הוא חוזר מאוחר או שלא מגיע. אני סידרתי לבני את הרב שילמד לבר מצוה קניתי טלית אבא אמר שאין לו כסף שאלתי את בני איך הוא רוצה לחגוג את בר מצוה הוא אמר עם החברים במועדון אז אני יעשה לו את זה וגם עליה לתורה בבית כנסת ומיסעדה עם משפחתי, בעלי אמר לילד שהוא עושה באולם. היתי די מופתעת כי המצב לא לפה ולא לפה נישואים עידן ובתהליך גירושים ובקושי מתקשרים ,האבא התחיל להלהיב את הילד ואמר שהוא יקרא בדרשה להודות לאבא על מה שעשה בשבילו אז הילד שאל את אבא גם אמא תבוא הוא ענה שאמא תראה את זה דרך הוידאו,אני לא דברתי גם ראיתי איך בעלי רוצה לעצבן אותי דרך הילד לי ברור למה הוא עושה את הבר מצוה באולם רק למען הכסף הכל מתחיל בכסף ונגמר בכסף.מאוד כאב לי שהילד צריך להקרע ולעמוד במצב הזה ולחגוג בי אימו ביום חשוב הזה , חשבתי שאני לא מחשבנת לאף אחד והולכת לזה אבל זה יכול לגרום לפיצוץ באירוע ואני לא רוצה להרוס לבני את היום הזה אני לא בקשר עם אף אחד עם בני משפחתו ולהיות במקום שאת לא רצויה יוצר רק מתח וכעס למרות שאני לא מחשבנת להם ולא רואה אותם ממטר. האם משהוא היה במצב כזה אשמח לשמוע שכחתי לצין האבא ביקש ושיא חוצפה שאני יקנה לילדים בגדים לאירוע מה דעתכם.אמרתי שמי שלוקח משימה צריך לעשות הכל מי התחלה עד הסוף

היי פרח... מבינה אותך כל-כך...

כי גם אני באותו "סרט רע"... רק שבמקרה שלי... אנחנו גרושים כבר כ-8 שנים... אבא של הבן שלי חילוני מוצהר.. ועד לפני כחודש.. כל נושא הבר-מצווה ממש לא עניין אותו. עכשיו הוא הכיר כלה חדשה ומחפש דרכים לעשות עליה רושם. אחד מהם הוא לנפנף בילד המוצלח שיש לו (לא חשוב שלא עשה שום דבר בשביל זה - אך גברים, מה תעשי להם). מבחינתי דאגתי להכל, לרב, בית-כנס, תלית תפילין אולם וכו'... לא ביקשתי ממנו גרוש - וגם לא צריכה.. היה לי 12 שנים להתכונן לרגע הזה ולא מתכוונת שאף אחד יפריע לי ברגע הזה.. הזמנתי כ-100 אורחים ממשפחתי וחברי הקרובים והרחוקים.. ופתאום.. הוא צץ עם זה... שהוא חייב להשתתף ושלמשפחה שלו יש לא פחות מ-150 איש.. אמרתי לו שאין לי בעייה עם זה ואם הוא רוצה להזמין - שיתן כסף ומראש... כדי לשריין עוד מקומות באולם.. ופתאום.. זה לא כל-כך חשוב לו.. והוא "צריך לחשוב על זה"... נו, העניין עוד לא סגור.. ובטח יהיו מלחמות נוספות עד הקיץ (זמן האירוע).. נשאר לי רק לומר - תהיי חזקה אישה.. ואל תשכחי שגם את יכולה להוסיף מילה אחת או שתיים.. כמו למשל לבקש מהילד לשאול את אבא שלו - מה יקנה לו עם כל הכסף שיקבל מהמסיבה... ונראה מה יענה לו שם... שיהיה רק טוב... וקחי את העניינים כמה שאפשר יותר רגוע.

למעלה