בר בתמצוה

אוראלול

New member
בר בתמצוה

שלום לכם אני חדשה פה, מידי פעם מציצה, אנו עומדים לפני אירוע של בר בת מצוה, למי שלא יודע חוגגים גם לבת וגם לבן, רציתי לשאול אם יש למישהו רעיונות איך לעשות את האירוע שכל אחד מהם באמת ירגיש מיוחד בערב זה, וכן איך לעצב את ההזמנה, וכלל האם זה כדאי או לעשות שני אירועים קטנים לכל אחד,.. אשמח לתגובות, רעיונות, והמלצות. ד"א אנחנו מאיזור ירושלים

בר בת מצווה

השאלה אם לערוך שני אירועים או אחד היא שאלה טובה ראשית, מבחינה כספית - האם אתם יכולים להרשות לעצמכם שני אירועים? שנית, לוחות זמנים - האם התאריכים שלהם קרובים? האם שני אירעים סמוכים זה לזה לא יעיקו על האורחים? מצד שני, עריכת אירוע משותף, אכן מצריכה השקעת מחשבה. תכנון נכון יכול לאפשר מצב בו כל אחד מהם מקבל הזדמנות להיות במוקד. למשל אם עורכים טקס עליה לתורה בכותל, ניתן לאחר מכן לערוך ביקור במנהרות הכותל בהדרכת בת המצווה (מצריך תיאום עם הקרן למורשת הכותל), כך, במהלך התפילה המוקד עליו, במהלך הסיור, המוקד עליה. אפשר גם לדאוג לתכנן את תכני האירוע כך שיעברו ביניהם למשל - סרטון או מצגת קצרים לכל אחד מהם, או אחד משותף שבו לשניהם יש תפקיד מרכזי. למשל טקס שלוש עשרה המתנות - שבו פעם היא מעניקה מתנה לו ופעם הוא מעניק מתנה לה. ואפשר גם לחלק את התוכן בהתאם לאופי שלהם. למשל, אם נניח שהוא יותר רציני, הרי שהיא תערוך הופעה של הלל הפקות (ראי את האירוח של אביטל כאן בפורום בקרוב) והוא יברך וישא דרשה. ובדומה ניתן לחשוב על עוד רעיונות. שיהיה בהצלחה ובמזל טוב (כפול) איל

אוראלול

New member
תודה על ההתיחסות לשאלותייך..

א. כלכלית זו היתה חלק מההחלטה לארגן לשניהם אירוע משותף, משום שלא נוכל לעמוד בזה. ב. התאריכים שלהם יום אחרי יום הוא בו' טבת והיא ב ז' טבת אנחנו לא עורכים טקס בכותל משום שאנחנו תימנים ואצל התימנים הילד עולה לתורה כבר מגיל 3כך שזה לא כל כל רלוונטי לנו. אנחנו מתכננים לערוך מצגת לכל אחד בנפרד. שוב תודה! אשמח אם משהו כבר עשה אירוע שכזה לילדיו אשמח לשמוע רשמים והמלצות נוספות

יש לי את הרעיון בשבילך

מסיבת בר / בת מצווה סביב יום שכולו ספורט אתגרי חוויתי וכייף לכל המשפחה כל מה שאתם צריכים ליום שלא תשכחו הכול סובב סביב חוגגי המצווה אם קיטריניג בשטח משחקים הפעלות ועוד הרבה אטרקציות כיד המלך צרי קשר אם זה משהו שמעניין אותכם

אוראלול

New member
תודה , אבל לא נראה לי שייך לבר מצוה

אני אשמח לקבל הצעות מאנשים ולא מחברות לאירועים

דווקא כאן

הנה היום יש לנו מסיבת בר מצווה בשטח יש גם שבוע הבא וגם היה לנו לפני שבוע. בעוד כמה שבועות תהיה לנו בר מצווה אתגרי המנהרה כך שלדעתי זה מאוד מתאים במידה ואתם אנשי שטח אוהבי טבע ואתגר יכול להיות שלכם זה לא מתאים ובל באמת כן מתאים לבר מצווה בכל אופן יום טוב ושבוע טוב

אתמול היה לנו אירוע בת מצווה אתגרי

והיה כל כך כייף שהם והילדים האחרים כבר רצו להורים שבם רוצים גם. מזג האוויר היה מושלם כולם צחקו נהנו וחזרו הביתה עייפים אך מרוצים מאוד

בר/בת-מצווה באירוע משותף

אור, בעיני אירוע משותף לבן ולבת הוא רעיון נפלא ומיוחד. מעט מאד משפחות מתאימות לכך. השמחה כפולה ולטעמי אינה גורעת במאומה מהמרכזיות של שני הילדים. השאר תלוי בסגנון המשפחתי. נדמה לי שלמעט העליה לתורה האורתודוכסית, כל פרט של האירוע יכול להיות מתאם לכל אחד מהילדים בנפרד, או אם זה מתאים, לשניהם יחד. בעליה לתורה על פי המסורת האלטרנטיבית, שניהם יכולים לעלות לתורה. שניהם יכולים לשאת דרשה, כל אחד מהם על פי סגננו/סגנונה האישי. בחירת האוכל יכולה להתאים למה ששניהם אוהבים אם רוצים אטרקציות, ניתן לבחור כאלה שמתאימות לשניהם או בנפרד לכל אחד מהם. בברכות, כמובן אפשר להתייחס אל כל אחד מהם בנפרד בקיצור, אם לי היו בת ובן בהפרש גילאים של שנה בדיוק, זה מה שהייתי עושה. בהמשך, אם תוכלי לפרט בפורום יותר על הסגנון שאתם מעדיפים ועל פרטי האירוע, נוכל להציע פתרונות מתאימים. בהצלחה. נצלו את הסיטואציה המיוחדת שלכם. אין אותה להרבה משפחות. סופ"ש נעים, יורם

בר ובת מצווה- אפשר לעלות עם המופע החדש שלנו

יש לנו מופע חדש שנקרא "מבחן אומץ" - שני הילדים ושחקן תוכלו לקרוא עליו באתר הלל הפקות

מתיל

New member
הצעה לטיול

שלום לך אם מתאים לכם טיול בעקבות מנהיגים ונשות התנך עם השתתפות של בני/בנות המצווה אז תכנסי לאתר ותתרשמי שם תוכלי גם לשאול שאלות נוספות/ליצור קשר www.tiultron.co.il

למעלה