בר במציאות

A d i d a

New member
בר במציאות../images/Emo70.gif

עשינו את הדיון הזה כבר פעם, אבל מקום חדש.. אנשים לדשים. אז החלטתי לפתוח אותו שוב: חשבתי שזה יהיה ממש נחמד ומעניין אם כל אחד יוכל לכתוב אם הוא ראה\ניפגש עם בר.. איפה, מה היא לבשה, מה היא עשתה, עם מי.. אז אני אתחיל עבדתי בארומה ובר נכנסה עם חברה שלה. זה היה בחופש הגדול שעבר, בלילה והיא תור ענק, ככה שלכולם היה המון זמן להסתכל עליה. כשאני אומרת כולם, אני מתכוונת כולם. תוך שנייה כולם לחששו את השם שלה ואנשים שישבו בחוץ קמו (היא ישבה בפנים) והציצו מהחלון כדי לראות אותה. עד היום אני זוכרת מה היא לבשה: נעלי פומה לבנות, טרנינג ירוק, גופיית סבא (איך לא), חזיית ספורט של היינס צהובה-בננה (ראו דרך הגופייה), שיער פזור, תיק מקושקש וסווטשירט שהיא החזיקה ביד. בואו נאמר שזה לא היה הלבוש הכי הכי, האמת שאם הייתי רואה את זה על מישהי אחרת הייתי חושבת שממש אין לה טעם מי יודע מה אבל פשוט על בר זה היה נראה מאוד נחמד. נוח וביתי- היא פשוט עושה כל דבר כוסי. הבטן שלה הייתה מאוד שטוחה, אבל ראית שהיא לא החזיקה אותה. זה מה שאהבתי בה ומה שגרם לי להתחיל להתעניין בה- היא הייתה מהממת, אבל עדיין-אנושית. חברה שלה הזמינה מוזלי (יוגורט, גרנולה ופירות) והיא הזמינה בכוס טייקאוואי קפוצ'ינו גדול עם חלב 1% (אח"כ אני אספר איך ידעתי מה היא הזמינה- כי בעיקרון כוס טייאוואי יכולה להיות כל דבר). הן ישבו שם כמה זמן, אני לא זוכרת שבר חייכה. את האמת שהיא הייתה די רצינית. היא נשנשה קצת מהגרנולה של חברה שלה.. חברה שלה עשתה את הדיבורים- היא רק הקשיבה. ואז הן הלכו. חברה אחרת שלי עבדה בארומה שבקניון ארנה, היא אמרה שהיא ראתה את בר המון שם ושהיא תמיד מזמינה קפוצי'נו גדול עם חלב 1%. לכן הבנתי שאת זה היא גם לקחה בארומה אצלי. חברה שלי אמרה שהיא הייתה די סנובית. זהו זה
מה איתכם..

למעלה