בר אילן כרגע אני חוזר משם קווית לפגוש מישהו מהפורום כנראה פיפסתי
A agibagi9 New member 1/6/16 #4 ראיתי את המודעה בפייסבוק לפני, אבל... לא יכולתי להרשם מפני שהייתי בהרצאות אחרות במקום אחר כל היום אלעזר אשמח לקבל אינפורמציה מה שמעתה . לילה טוב .
ראיתי את המודעה בפייסבוק לפני, אבל... לא יכולתי להרשם מפני שהייתי בהרצאות אחרות במקום אחר כל היום אלעזר אשמח לקבל אינפורמציה מה שמעתה . לילה טוב .
ב בלאו אלעזר1 New member 1/6/16 #5 בר אילן קודם כל סליחה מ-evike טעיתי בקשר למודעה ,זאת הייתה מודעת האבל ,על מות יוסף לוסטיג ז"ל לגבי הכנס,כל מי שלא היה,יכול להצטייר אני היית רק בפתיחה, אבל לפי הערכתי הכנס הזה ברצינות רבה עסק ביהדות הונגריה הנוטרה,יש לקוות בהמשך יגיעו גם הדים
בר אילן קודם כל סליחה מ-evike טעיתי בקשר למודעה ,זאת הייתה מודעת האבל ,על מות יוסף לוסטיג ז"ל לגבי הכנס,כל מי שלא היה,יכול להצטייר אני היית רק בפתיחה, אבל לפי הערכתי הכנס הזה ברצינות רבה עסק ביהדות הונגריה הנוטרה,יש לקוות בהמשך יגיעו גם הדים
evike Well-known member מנהל 1/6/16 #6 באמת תהיתי... אומנם בשלושת השבועות האחרונים אני ממוקדת בפרוייקט מסויים שמעסיק את זמני ואת ראשי, אבל לא עד כדי כך שלא אזכור דבר כזה... נקווה לשמוע הדים.
באמת תהיתי... אומנם בשלושת השבועות האחרונים אני ממוקדת בפרוייקט מסויים שמעסיק את זמני ואת ראשי, אבל לא עד כדי כך שלא אזכור דבר כזה... נקווה לשמוע הדים.