ברשותכם

doublebass

New member
ברשותכם

בואו נחזור לשאלה המקורית. קסדה בעד ו/או בנגד : מקום ל2 דייטרים - חיוני ? יתרונות וחסרונות לקסדה שהיא onepiece ? המלצות על קסדות ספציפיות ? לא יודע את הדגם, קסדה כמו של ניר גל, ראיתי אצל עוד כמה, מכירים ? איך היא נחשבת ? שבת שלום שי.

Ron Miasnikov

New member
טוב נו

אתה מציק (כי כבר קבלת תשובות! מה אתה רוצה? שרשור של 50 תשובות?) אבל אני אענה שלא תחשוב שאין תשובות בפורום לפני כן הרשה לי לשאול - אם אתה צעיר בספורט, מה בוער לך על קסדת צילום? ממילא מותר לצלם רק מ 200 צניחות ומעלה מקום לשני דייטרים יבורך! יותר בטיחות. קסדה כמו בתמונה בטוחה כי כמו שכבר נאמר (אבל אתה רוצה לשמוע שוב אז בסדר) פחות סביר שיתפס מיתר בפתיחה יותר כבד יותר מסורבל להוציא כל פעם קלטת וכו' אז אם זה צילום לשם ההנאה - יופי אם זה למטרות עבודה השיקולים משתנים גילוי נאות - מעולם לא שמתי מצלמה על ראשי ואני לא מבינה כלום בצילום! יש עוד אנשים ששאלו שאלות על קסדות אז תעשה חיפוש בפורום אחורנית. אפשר להמשיך הלאה או שיתפח על זה עוד שרשור???

doublebass

New member
תודה

לא התכוונתי להציק רק לקבל תשובה מיותר מ 2 אנשים (לא שאני לא מעריך את התשובות שלכם מיכאל וטל
) בתשובה לשאלתך לא יפתח עוד שרשור בנושא וצר לי על כך שאת השרשור הקודם בחרו להרוס.

FalxOri

New member
תשובות

1. כדאי. בעתיד כנראה יהיו לך שניים, ככה גם יהיה להם מקום. 2. מצלמה מובנית - יותר "חלק" ובטוח, יותר יפה אבל יכול להיות בעייתי כשתחליף מצלמה לדגם אחר. 3.לא עניין גדול, תשתובב במועדון ותבקש לנסות. מה שנוח לך, מתאים לך. O

shivekroi

New member
וואו וואו אורי...

1. לי יש אחד, ולחברה שלי זה ממש לא מפריע... יש איזה גיל שבו גדל עוד אחד?! אורי לך יש שניים???? 2. על שלי אין מצלמה ואין כלום... אורי על השני שלך יש מצלמה? חלק, זה בטוח? זה יותר יפה? מיכל יש לך משהו לומר על המשפט הזה? 3. בפעם האחרונה שאורי השתובב איתי במועדון וביקש לנסות, הוא אכן הגיע למסקנות... בוא נגיד שנוח זה לא היה, אבל נראה שזה התאים לו... אז אל תקפוץ למסקנות. אורי - מת עלייך, הכל בחיוך.

freekfly uri

New member
אני לא כמו האחרים שקישקו לך בפנים..

אני יגיד לך ישר ולעניין! נפלתה על הראש? אפור זה פשוט צבע מכוער לקסדה!! צילום או לא!!

FalxOri

New member
שיבק היקר...

1. בגיל שאתה מתחיל פחות ופחות לראות את המד גובה (הפוך, גוטה...), כדאי שתגדל עוד אחד. סתם עניין של עוד קצת בטיחות... 2. כשהקופסא ללא דברים בולטים זה קצת יותר בטוח (וגם מגן על המצלמה). יפה זה עניין אישי. החסרון העיקרי זה שזה בדר"כ לא ייאפשר לך להחליף דגם של מצלמה. 3. היית מת שאני אשתובב איתך ותצטרך קצת יותר מקסדה טובה... בטח בחיוך, בוא נשתובב קצת בטרקים מחר... O

למעלה