ברשותכם

seaגל

New member
ברשותכם

רוצה לפתוח את הבוקר באמירת תודות דווקא הבוקר אחרי כמה לילות וימים קשים מאוד רוצה לומר תודה על הדברים שיש לי, שיש בי: **תודה לבורא עולם שלמד אותי להקשיב ובכך לזהות נקודות אור שנשלחות ברגעי חשכה. **תודה לאחיינים שלי שמהווים אור גדול בחיי...על אהבה ללא תנאי. **תודה לבורא עולם שכוון אותי לעבודה של אור גדול אליה אני הולכת כל בוקר ובה אני מתחזקת ולומדת מחדש על הילדה שבתוכי. **תודה לאישה מדהימה שנכנסה לחיי ומחבקת אותי חיבוק מיוחד ושומרת על צעדי, ושומרת על נפשי. **תודה לכלבלב שאיתי שספג בשקט דמעות רועשות וחיבק אותי בדרך מיוחדת שלו. **תודה לרעות שהזכירה לי שזכיתי לבכות מאושר. **תודה לאין יאוש על מילים של לב שהחזירו אותי לקרקע והזכירו לי הרבה דברים שקיימים בתוכי שנתכסו בימים האחרונים. **תודה מיוחדת למוזה שמלווה את דרכי כבר זמן רב ומלמדת אותי כל פעם מחדש שעורים על לב רחב, על אור, על תמימות, על יופיה של כנות, שמלמדת אותי את השעור החשוב מכל -טוהר המילה. שהזמינה אותי למסע חדש של אי שלמות בדרך לאי של שפיות. **תודה לצלקות הנפש שבי שהתעוררו בלי הודעה מוקדמת והזכירו לי היכן הייתי ולאן הגעתי. **תודה לי שעצרתי רגע את החיים ובחרתי לאחר לעבודה :) אבל מלאתי את הלב שלי בתודה גדולה... תודה בורא עולם על הזכות שנתנה לי להיות אני. ומה התודה שלכם?

ה מוזה

New member
ה ../images/Emo51.gif שלי

תודה על ימים של שקט שהענקתי לעצמי
תודה שיש לי על מה לומר תודה
תודה על אנשים טובים באמצע הדרך
תודה לסיגל שאמרה תודה ועשתה לי
ורק,רק שיהיה יום של שלווה פנימית נושמת עמוק ויוצאת לפגוש את העולם בוקר טוב לכולם

כיף היום לענות בפורום ../images/Emo9.gif

אני רוצה להודות להוריי שהביאוני עד היום וממשיכים לתת מאהבה ואמונה. רוצה להודות לאלוהים, ששומר, שנותן, שמוחל. וכבר אמרו לפני - תודה על כל מ שנתת תודה למרצה החמודה באנטומיה שגרמה לי אושר רב אתמול בערב, והיא בכלל לא יודעת. תודה לאהוב ליבי שלא מוותר ועל כ"כ הרבה. תודה לחברות ולחברים שלי כל אחד וקיומו בחיי.

למעלה