ברשותכם
עוד סיפור נפלא שמצאתי

ברשותכם../images/Emo39.gifעוד סיפור נפלא שמצאתי

אישה חכמה טיילה בהרים ומצאה אבן יקרה בין אבני הנחל. למחרת פגשה מטייל שהיה רעב, האישה פתחה את הצרור שלה חלקה איתו את המזון שברשותה. ראה האיש את האבן היקרה בצרורה של האישה, התפעל ממנה וביקש מהאישה שתתן לו אותה. האישה נתנה לו את האבן והאיש עזב, שמח על מזלו הטוב. הוא ידע שאם ימכור את האבן היקרה כל חייו לא ידע מחסור. כעבור ימים אחדים חזר האיש והחזיר לאישה את האבן שלה. "מה קרה?" שאלה האישה. "חשבתי על זה", אמר האיש, "האבן שנתת לי יקרה ורבת ערך, אבל אני מחזיר לך אותה בתקווה שתתני לי משהו אחר - רב ערך עוד יותר... האם תוכלי לתת לי את הדבר הזה בקירבך שאיפשר לך לתת לי את האבן?"
לא כולנו חייבים לחלק יהלומים ואבנים טובות, גם חיוך
או מילה טובה יכולים לשנות ולהשפיע. נתינה אמיתית לעולם אינה נמדדת בכמות או במשקל - אלא ברוחב הלב של הנותן
.

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifנו בחיאתקו לא יודעים מי הצייר

תראו איך אני מצייר בדרך כלל
שיטה מקורית ככה אני מרגיש את החומר יותר

moonlight B

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo9.gif../images/Emo52.gifאישה לא בשרשור הנכון

אבל בכל זאות תראו מה קרה לי היום ....................... החלטתי להיות רומנטי ותראו מה התוצאה תפתחו את הקובץ

מנסי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ראיתי את זה יותר מ..10 פעמים.

חחחחחחח יא ואד יא רומנסי..

סאפא2תני סאפי2 בהאלוארדי
הייתי שולחת פה קובץ אחר..חחח..אבל לא מתאים.. הוא מצחיק אך שלא יגידו שאני מקלקלת את הקטינים

מנסי

New member
../images/Emo3.gifאבל הפנים מראים שהיא ילדה!

ואני מדלג מלדבר על השדיים! אבל יפה עשיתה! יפה..

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifאחוי מנסי היא פשוט לא ילדה

היא אישה ילדה
והחזה שלה מה לא יפה
הייתה מת רק לגעת אני בטוח

מא אנג'אשקו../images/Emo9.gif ואני חשבתי שמישהו

קרא את הסיפור..חחחחחחחחחחחחחחחחח

מנסי

New member
אשה עם אש יקירתי!

אנחנו בזמן שלא מרשה לנו אפילו לחייך! אנחנו בעולם קיים שהולך ומסתבך! את הידיד אשר אהבנו,למראת הכל גם הוא נושך.. ידידתי!תגידי איך, על אפנו,וחמתנו, גם נחייך?

היי מנסי לא נורא בסוף תתרגל../images/Emo132.gif

העיקר שיש אלוהים!!!! שאותך ....... סליחה שעליך ירחם ובעצם על כולנו...... סליחה אם פגעתי....

מנסי יקירי..

זו הגדולה שלנו...שיש בנו את היכולת להתעלות ולקבל את הטוב שבכל דבר.. ודווקא ביום זה ..דבריי מקבלים משמעות נוספת.. ועד כמה שזה נשמע קשה ותובעני..אבל החיוך הקטן הזה שתוכל לשדר..רק יעשה טוב יותר בלב ויקל עלינו את המשך השעה הקרובה.. העולם בנוי משביבים קטנים של תקוות..שבלעדיהם..ועם כל האסונות מסביב..הלב שלנו לא היה יכול לשרוד ולהמשיך לפעום עוד יום אחד..

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifאישה מי אמר שלא קראתי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הבעיה שאני קצתמצודד (ואף אחד לא אמר לי סלאמתאק טייב) היום זה החריף ואני מסתובב כל הזמן ככה כמו בתמונה מקרא :מצודד ככה מדברים המצוננים לא
אפצ"י אפצ"י אפצ"י אפצ"י

למעלה