אבל האוגר זה.. bunji לא benji
E EleVaTioN New member 29/11/03 #24 אוקיי../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif לא להרוג אותי אני זוכרת שראיתי בונג'י
• •LaDy BuG• New member 29/11/03 #25 יאאאא ../images/Emo25.gif חעעע, הוא קרא לאחד המטארו! זאת אנימה עם אוגריים וזה כזה חמוווד זה בפוקס קידס, ביי דה וואי. והוא קרא לאחד אימוו! שזה סוג של פאנק. חעע, ולאחד לינקין חיחיחי, איזה שמות חמודייים. איזה מתווק
יאאאא ../images/Emo25.gif חעעע, הוא קרא לאחד המטארו! זאת אנימה עם אוגריים וזה כזה חמוווד זה בפוקס קידס, ביי דה וואי. והוא קרא לאחד אימוו! שזה סוג של פאנק. חעע, ולאחד לינקין חיחיחי, איזה שמות חמודייים. איזה מתווק
• •LaDy BuG• New member 29/11/03 #28 אוי, פיצה מטררר! ../images/Emo25.gif קרוב משפחה שלי(הבנזוג של בתדודה שלי אמא שלי, אם זה כזה עקרוני ) הולך להיות בעל הזיכיון בב"ש! וני אוכל פיצה מטר בחינם
אוי, פיצה מטררר! ../images/Emo25.gif קרוב משפחה שלי(הבנזוג של בתדודה שלי אמא שלי, אם זה כזה עקרוני ) הולך להיות בעל הזיכיון בב"ש! וני אוכל פיצה מטר בחינם
T the z girl New member 29/11/03 #29 בלעט זה לא כזה טעיםם.. אבל בחינם זה יהיה טעים מאודדד.. חח.. סתם אם זה עולה כסף עדיך כבר להוציא על משו טעים במרחק חצי מטר יאמי עכשיו בא לי פיצה אופה נו טוב גם ככה אין לי פה פיצות
בלעט זה לא כזה טעיםם.. אבל בחינם זה יהיה טעים מאודדד.. חח.. סתם אם זה עולה כסף עדיך כבר להוציא על משו טעים במרחק חצי מטר יאמי עכשיו בא לי פיצה אופה נו טוב גם ככה אין לי פה פיצות