ברשותכם!

ברשותכם!../images/Emo105.gif

אז הלכתי עם אמאלה לקניון, ועצרנו באיזה חנות למבוגרות כזהההה 0_0 והיא מצאה איזה זוג מכנסיים, סך הכל יפות, אבל בצד יש כזה רשת ירוק זוהר WTF?! והערתי לה על זה אבל לאאא היא קונה!!!!! והיא קנתה עוד זוג יפה דווקא, אבל שניהם ביחד 800 @?^?@%^?@&%? אחרי הנחה!!!! ואז הלכנו לחפש לי חאקי, כי החאקי שלי מגעיל... אבל לא היה בשום מקום.. אבל קניתי לי 2 ג'ינסים והמה שלי אמרה לי שאחרי שלא אכלתי יומיים (הייתי חולה) אז ירדתי איזה 1982941 קילו.. חחחח תקשיבו חברה ירדתי 2 מידות! וכל מידה זה 2 מספרים!! אז קניתי ג'ינס חדשות ועוד מכנסיים יפות ואז אמא שלי רצתה שאני (והיצירתיות שלי? :-S) יעזור לה למצוא מתנה יפה לבת דודה שלה.. (שמסתבר שאני בקושי מכירה!) אבל עזרתי לאמא וקנינו משו מזה חמוד! כזה שמיכת טלויזיה לבנה זוגית, ו2 ספלי שוקו, וקניתי שוקולית ו2 חטיפי טים טאם ^-^ עיצבנו ביחד ובחנות של השמיכה רק עטפו! ואני נורא גאה במתנה הזו.. זה היה נורא יפה! קנינו כל דבר בחנות אחרת... אחרי זה, שלא אכלתי כל היום רציתי נורא לנסות פיצה מטר כי אף פעם לא אכלתי שם וכולם אומרים שזה כל כך טעים וזה.. אז הלכתי והזמנתי זיתים ירוקים ופטריות רבע מטר, והספקתי לאכול רק שמינית 0_0 לא יכולתי יותרר.......... וזה לא עד כדי כך טעים!!! דומינוס יותר טעים! וגם מה שיש לנו ליד הבית יותר טעים! קיצר זהו יומי :) אה כההה!! הכי חשובבב!!! שכרתי שלושה סרטים: משו עם רובין וויליאימס, תעביר את זה הלאה וקטע מהסרטים ^_____^ וראיתי את גוד שארלוטוש!!!!!!!!!! רציתי להתלהב אבל רק אח שלי ראה איתי את הסרט והוא לא ידע שזה הם ולא רציתי להתלהב כי אז הוא היה מתחיל להגיד "גוד שארלוט" במבטא אמריקקי מזדיין כזה כמו שהוא תמיד אומר וזה מעצבן -_- אוו אח שלי עכשיו עשה לי קורס באינטרנט איך שמעבירים חבילות והכל דרך הפיירול והכל עם משאיות/חבילות ותמיד שנקשרתי אליהן הרסו אותן
*סניף* *סניף*

S m e l l y Cat

New member
חחחחח את קרועעעעה../images/Emo108.gif

חחחח נשמע יום נחמד.. ו-2 מידות?!!?..2?!!?..עע?!?.. חחח ושאמא שלי הולכת לאנשו ואז לפני זה היא מתלבשת היא מטרטת אותי כל הזמן עם "אריייאלוש,זה מתאים לי??..וזה??..וזה?!..." וזה מעצבן:| (אבל לפחות יש לה טעם נחמד בבגדים וזה..
) חחח נשמעת מתנה חמודה..
והמממ.. תעביר את זה הלאה זה סרט ממש מממש יפה.. אז תראי אותו אם לא ראית אותו עדיין..
ואת הקטע האחרון לא הבנתי:| ("אוו אח שלי עכשיו עשה לי קורס באינטרנט איך שמעבירים חבילות והכל דרך הפיירול והכל עם משאיות/חבילות ותמיד שנקשרתי אליהן הרסו אותן *סניף* *סניף*") זייהו. ביי

EleVaTioN

New member
נשמע שהיה לך יומטוב../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

גמלי היה יום נחמד היום
תתחדשי על המכנסיים!

תותה ^-^../images/Emo105.gif

גאד הפורום הזה במת התעורר!!!!!!!! איזה כיףףף!! והכל תודות לעופר!!! צריך לתת לה פרס! :-* בכל מקרה, כה אריאלה תראי, יום שלישי כלל מה שאכלתי היה מלפפון ותפוח, יום רביעי כל מה שאכלתי היה מלפפון, קצת קורנפלקס, קצת פוקפורן, ומלון! שתי מידות!!! ואח שלי הוריד איזה סרט שמסביר על הרשת והכל נורא מגניב עם חבילות וכל מני וזה מצחיק נורא.. חחח אבל מפוצצים חבילות ונורא נקשרתי אליהם
והם נראים כמו משאיות *_*

the z girl

New member
יא תודה

אבל כבר קיבלתי פרס לא..? אורלע הביאה לי פסלון מזהב ותרמתי אותו לעניים עכשיו אין עניים בעולם. בזכותי. חיח סתם.. אמאלה כל מה שאכלת היה מלפפון?! לא פלאא שירדת.. זה לא כ"כ בריא אבל אני לא אתן לך הרצאה כי היית חולהה.. טוב בכל אופן אני שמחה בשבילך
שהבראת ושירדת :))

אל תאכלי יומיים ../images/Emo105.gif

XD הייתי חולה חברייס! לא אכלתי כלום לא היה לי תיאבון! עוד יומיים אני יעלה שוב למידה 106 -_-

xKittYx

New member
חחחחחחח

בקושי אכלתי ארבעה ימים, ורזיתי, אבל לא היה לי זמן למדוד מידות מכנסיים קטנות יותר (?)

the z girl

New member
אוקיי- תגובה

מה זה להעיר?! תגידי לה אמא את לא קונה את זה! לא מרשה לך! חיח סתם אם היא אוהבת.. תני לה.. זה הגוף שלה.. ואם היא לא מקשיבה לך.. חיח.. אני לא מתערבת בבגדים של אמא שלי, אלא אם כן זה ממש מזוויע ואז אחותי כבר מתערבת ואני לא צריכה לעשות כלום.. ואיזה כיף לך גמאני רוצה אני אזייף מחלה ואז גמאני לא יאכל כלום כמעט כמה ימים ואפח'ד לא יעיר לי על זה כי אני אהיה חולה
ואז גמאני ארד יא כיף לך *מזלטוב* ותתחדשי על הבגדים
פיצה מטר זה דוחה, אני מתה על דומינוס אבל אני לא אוכלת פיצה כ,כ הרבה.. ואם אני אוכלת זה של מעדנות בתנור
או משהו שמכינים בבית כזה.. ולפעמים את הפיצה שיש בקניון ערים אני לא זוכרת את השם שלה, היא ליד הבורגראנץ קטע מהסרטים זה ממש יפהה.. ואני שראיתי את זה במחשב התלהבתי לגמרי ראיתי אתהקטע הפצפון הזה עשרים פעם ונישקתי את המסך כשראו את ג'ואל. אחותי התחרפנה מזה שאני מתלהבת כ"כ אבל נסלח לה... סרט יפה ומצחיקק.. ראיתי אותו בקולנוע לפני שבכלל ידעתי מזה גוד שארלוט ואני בכלל לא זוכרת ששמתי על הלהקה או השירים.. חחח.. טוב לא רואים אותם כ"כ הרבה תעביר את זה הלאה גם ראיתי.. אני חושבת.. לא בטוחה.. לא ידוע.. בן כמה אח שלך?.. בלעט אני דווקא אוהבת שאנשים מדברים במבטא אנגלי או אמריקאי מצחיק כזה.. לא משנה מה הם אומרים..זה כזה מצחיקק.. במייוחד אם הם עושים את זה כדי לעצבן מישו, כי אז זה יותר מצחיקק.. (תקליטי אוו בשבילי קצת צחוק לא יזיק לי היום אני מרגישה רעע..) והמתנה נשמעת ממש יפה! סחטיין (WTF מאיפה זה בא לי?!) על היצירתיות! מישו שרט לי את הדיסק של גוד שארלוט (טוב נו צרוב אבל בכל זאת) ועכשיו הוא לא מנגן לי!! מזל שיש לי דיסק אחר.. אבל בכל זאתת.. אופה אופה הוא לא מנגןןן

גמאני אוכלת שם!../images/Emo105.gif

אני פשוט מתה על פיצה!!! וגמאני אוכלת שם בקניון ערים@#$^?!?& את הפיצה הזו. נראה לי שאנחנו מדברות על אותו מקום. זה כזה במקום עם כל המסעדות הקטנות עם הסנדוויצ'ים והגלידה (MOON - משו כזה) ועם סיני וכו ם אני לא טועה....

the z girl

New member
כהההה

BLUE MOON אהבתי את השם הזה אז אני זוכרת.. אני לא אוכלת שם בכלל.. חח.. אני אוהבת את פינגווין.. למרות שאין להם משו מבחר זה אותו מקוםםם
אולי נפגשנו שם פעם.. חחח

the z girl

New member
אבל הם קמצנים עם הזיתים.

ולפעמים הפיצות שלהם קרות. אבל לפעמים הם בדיוק יצאו מהתנור.. יאמייי.. חח.. כמה שנים לא אכלתי שםם...

יכול ליהיות ../images/Emo12.gif ../images/Emo105.gif

אני החלטתי לעשות משו חדש!!! אני והלתכ ללמוד את כל השמות של האוגרים של בילי1@$^?!?&$?!? אני יזכור את כולם גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאני יעשה!!!!

the z girl

New member
לא ידעתי שיש לו אוגרים...

איזה עוד חיות יש לו? וכמה אוגרים יש לו? והם (במקרה) סיביריים?? יא לא ידעתי.. חיחח פיטה תשלימי את החסר..

אוקי:../images/Emo105.gif

יש לו 127 אוגרים!!!!!!!!! והוא מבדיל בין כולם וזוכר את השמות של כולם!!!! זה באתר שהבאתי לכם
ויש לו עוד המון חיות אני רקמ לא זוכרת איזה.. כמה חתולים.. כמה כלבים.. חיחי הנה השמות של האוגרים: 1. Snuggles 2. Lil Billy 3. Silverchair 4. Princess 5. Fluffy 6. Squiggles 7. Jellybean 8. Peanut Butter 9. Cupcake 10. Punk 11. Pickle 12. Veggie 13. Kitty 14. Spanky 15. Humpy 16. Fruity 17. Panda 18. Lucky 19. scruffy 20. Smokey 21. Muffin 22. Stoner 23. Stick Stickly 24. Pirate 25. Captain 26. Happy 27. Cookie 28. Loser 29. Spooky 30. Monkey 31. Ana 32. Hoobastank 33.incubus 34.Linkin Park 35. Hammy 36. Stevers 37. Mocha 38. Stinky 39. Level 27 40. Spunky 41. Muppet 42. Baby 43. Hyper 44. Lazy 45. Hamtaro 46. Thumper 47. Daniel 48. Brandon 49. Michael 50. Vicious 51. Psycho 52. Skeeza 53. Ducky 54. Pink 55. Emo 56. Glitter 57. Sicky 58. Kid 59. Cracker 60. Maniac 61. Chick 62. Thug 63. Ghetto 64. Piggy 65. Sassy 66. Tiger 67. Sexy 68. Bob 69. Squeaks 70. Sleepy 71. Cappy 72. Benji 73. Joel 74. Paul 75. Dusty 76. Bubbles 77. Rufus 78. Sparkles 79. Puffy Cheeks 80. Caramel 81. Butterscotch 82. Snickers 83. Toffee 84. Cocoa 85. Puff 'N Stuff 86. Marshmallow 87. Sunflower 88. Carrot 89. Scooter 90. Lil Dude 91. Brownie 92. Runt 93. Candy 94. Sega 95. Hissy 96. Wheeler 97. Bucky 98. Turtle 99. Pooh Bear 100. Hershey 101. Racoon 102. Menace 103. Bandit 104. Thriller 105. Fender 106. Curly 107. Bear 108. Bongo 109. Pizza 110. Fudge 111. Butterfly 112. Penguin 113. Spork 114. Pixxie Stix 115. Fairy 116. Crazytown-Blows 117. Bunny 118. Frankie 119. J-Money 120. Sputnick 121. Gwenivere 122. Lit 123. Deftones 124. Bart 125. Korn 126. Orgy 127. Homer

the z girl

New member
איזה מתוקק

הוא קרא לאחד ג'ואל לאחד פול לאחד דאסטי לאחד בנג'י (איפב כריס?) ומי מטפל בכולם? ולאחר בילי הקטן איזה חמודדדדדדד חח.. חמאת בוטנים גזר מרשמלו טופי נעלי ספורט (?!) פינגווין פיצה דוב קורן (אוי הוא אוהב אותם?! איכסה!! אני אגמול אותו אני שונאת) חח.. לאחד הוא קרא לוזר.. יאא ולאחד סקסי עצלן היפר איזה חמודדדדדד איזה מתוק יאא מי מטפל בהם?! ואיפה הוא שם את כולם?! ואיך הם לא אוכלים אחד את השני?! חח.. יא מגניב

למעלה