ברשותכם שאלה...

ברשותכם שאלה...

רוקד/ת שנאלצים להיעדר לפחות חודש מריקודי עם ויכולים להיות בקשר ישיר רק דרך המחשב. היכן ניתן לעקוב אחרי הריקודים החדשים שנרקדים בזמן ההיעדרות? איך אפשר לדעת "מה הולך עכשיו"?

משהא

New member
ננושה האחת - עצה אישית מניסיון אישי

תעשי מה שעושים תלמידים בבית הספר. מבקשים חומר מחברים!! מצלצלים מיד ושואלים מה היה בהרקדה !!! אני אישית שהעדרות אצלי הינה נדירה אוסף מידע מכל מקור אפשרי, וגם על הרקדות שאיני משתתף בהן. יש חברים שמכסים את כל הארץ כמעט ואנו מעבירים מידעים גם על מה חדש ואיפה, וגם דעות על טיבם של החדשים, או לחילופין לימוד ריקוד ישן וחידושו. כל שצריך זה יוזמה. כמו כן נכתב כאן בפורום כמעט הכול ואפשר גם לשאול. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אורי, באמת תודה...

חבל שלא מעלים כאן את הריקודים החדשים שרצים בהרקדות. מי שיושב "שיבעה" ונאלץ להיעדר תקופה, גם אם היה מומחה לריקודי עם פתאום מרגיש חוסר ביטחון. צריך להתחיל להעתיק... שוב תודה לך

זה שונה מחוג לחוג

לא בכל החוגים מלמדים את אותם הריקודים, ובטח שלא באותו שבוע בדיוק.

משהא

New member
ננושה האחת- אם תעקבי בפורום יש הכל

בינתיים מהזיכרון בשלושה שבעות האחרונים. זוגות :- רק שיר געגועים - היוצר חיים אוחיון. ביצוע גלי עטרי (נראה טוב) יש בי אהבה - אבי פרץ. (עדיין צריך לבשל) באהבה ובמילה טובה - לא חשוב לי לאן - יורם ששון. מבצע שימי תבורי. (נשמע טוב לחן יפה) מעגלים :- באהבה ובמילה טובה - (בבישול עדיין( ויש גם - געגוע ?? מילים יפות מאלו ?? ועוד שאין בזכרוני כרגע אבל שמעתי בכל מיני מקומות, ומחברים. אל תתיאשי ואל תתאמצי מיד.....חכי מעט זמן ישארו מכל אלו שנים ואותם תלמדי. ריקודים שמחים אורי גבעוני.

ננושקה, בגלל זה נעלמתם???

כבר התחלתי לדאוג...אם זו הסיבה: משתתפת... ואני בטוחה ,שאת לפחות תחזרי בלי בעיה. יש אנשים כאלו, את יודעת, ואת כזו. מה שאוכל לעזור--רק תגידי.

למעלה