ברררר.... ברררר.... בררר....

malolds

New member
ברררר.... ברררר.... בררר....

בררררר!!!!!! שמעתי שהולכים להוציא אוסף של פינק פלויד!!! בעעע!!!! איך אפשר לעזאזל!!!!!! להלן רשימת השירים: Astronomy Domine 2 See Emily Play 3 Happiest Days of Our Lives 4 Another Brick in the Wall, Pt. 2 5 Echoes 6 Hey You 7 Marooned 8 Great Gig in the Sky 9 Set the Controls for the Heart of the Sun 10 Money 11 Keep Talking 12 Sheep 13 Sorrow 14 Shine on You Crazy Diamond, Pts. 1-7 15 Time 16 Fletcher Memorial Home 17 Comfortably Numb 18 When the Tigers Broke Free 19 One of These Days 20 Us and Them 21 Learning to Fly 22 Arnold Layne 23 Wish You Were Here 24 Jugband Blues 25 High Hopes 26 Bike מה זה צריך להיות??? לקחו 26 שירים ושמו אותם באריזה מהודרת? אני לא חושב שמישהו בפינק פוליד היהמעורב ב"עשייה" טוב שלא אורזים את זה בווקום ומוכרים בסופר! טוב אני אישית חולה על פינק פלויד ואני חושב שכולכם תסכימו שכל השירים פה מעולים נכון? אבל יש משהו ממוסחר בדיסק הזה שיגרום לי לא לקנות אותו אף פעם. איך אפשר בכלל לעשות כזה דבר למוזיקה של פינק פלויד? זה עלבון למוזיקה!! תסלחו לי אני נסער... אנא רשמו את דעתם.

RogerW

New member
גם אני שמעתי על זה...

אבל זה יקרה רק לקראת סוף 2001, עד אז יש המון זמן... ונכון.. אי אפשר לעשות אוסף לפינק פלויד.. וכולם מעורבים חוץ מ סיד ורוג´ר אני חושב...

LadyG

New member
פינק פלויד ואוסף ...זה פשוט

לא הולך ביחד. כולנו איתך במאבקך הצודק אבל אל תשכח את השיקולים הכלכליים וכל הוצאה כזו מכניסה כל כך הרבה כסף והשיקולים האומנותיים כבר נשכחו מזמן. אל תקח ללב, אפשר פשוט להתעלם, לא לרכוש ולהמליץ לכל מי שאנחנו מכירים גם כן לא לרכוש.

Grimble Grumble

New member
תגידו אתם לא נורמליים?

האוסף הזה כבר יצא לפני שנה... האם חזרתי בזמן שנה אחורה ועדיין מדברים על האלבום שעומד לצאת? בנובמבר 2001 יצא האוסף הכפול Echoes... עם השירים האלה בדיוק... (לא, אל תתנפלו עלי עדיין, לא קניתי את הדבר הזה)... שירים 1-13 הם בדיסק 1, שירים 14-26 הם בדיסק 2...

LadyG

New member
לא שמת לב שעכשיו נוב´ 2001?

שכחו לעדכן אותך על המסע במכונת הזמן שעברנו? לא נורא...אז אנחנו נסחפים ומדברים שטויות

RogerW

New member
למה.. לא שמעת??

מנהרת הזמן נפתחה שוב.. היא חיה וקיימת..

matanbu

New member
לי יש אותו

ומכוון שזה דבר עבירה להזכיר איך יש לי אותו (ודווקא מקורי ונחמד) יש לי את כל הדיסקים אבל לנסיעות אני מעדיפה את זה.

אני קיבלתי אותו

ליום הולדת שלי שנה שעברה, שרק התחלתי להכיר את פינק פלויד. זה אוסף מצוין למתחילי פינק פלויד... היום, אחרי שיש לי 11 אלבומים של הלהקה, הוא חסר תועלת!! אני פשוט מלווה אותו לאנשים כדי שהם יתחילו לשמוע פינק פלויד.. אני נותן להם את זה עם פתק לא לשמוע את שירים 1, 2, בדיסק הראשון, והאחרון בשני.. וגם את jugband blues שנראה לי מספר 9 או 10 או 11... בקיצור, זה אוסף טוב לאנשים שמתחילים לשמוע פינק פלויד.

matanbu

New member
אתה שם פתק לא לשמוע את

SEE EMILY PLAYS?!?!?!?!!? אתה מטורף?!?!? זה השיר הכי טוב שם!!!!

קראת בכלל את מה שאמרתי?

אמרתי, שכשאני מביא את זה לחברים לשמוע אני שם להם פתק, כדי שהם לא ישמעו את זה.. מה לעשות זה שיר "לא קונבנציונלי".. לא הסגנון המוכר של הלהקה.

הודעה ../images/Emo32.gif

אני מוסיף הודעה שלי במקום הודעה שנמחקה... כמה הסברים על מילים אסורות: שימוש במילים הורדתי או צרבתי לגבי שירים יגרום למחיקת ההודעות, שימוש חוזר במילים הללו יביאו להרחקה מהפורום. הודעות המדברות על הורדת שירים או צריבתם הופכות אותי ואת גנוווב כמנהלים ואת
כחברה, לשותפים לדבר עבירה, אין לי שום כוונה להסתבך בזה. מילים שאפשר להשתמש בהן בהקשר הזה הם, השגתי, שמעתי, קבלתי מחבר וכו´, וגם זה בלי להזכר את התוכנה באמצעותה השגת, שמעת או קיבלת את השיר. תודה מראש

THE FATRIX

New member
אני גם התחלתי מ.......

הדיסק הזה לשמוע פינק פלויד.. אבא שלי בכלל קנה את זה לעצמו... אני שמעתי ובהתחלה לא ממש אהבתי, שמעתי עוד כמה פעמים ואז לאט לאט התחלתי לאהוב אותם ממש. אחרי זה קניתי עוד איזה 4 דיסקים... מה שמעצבן זה שבגלל שאהבתי מאוד את השיר echos (שיר ענק!!!) קניתי את meddle ןהתאכזבתי ממנו. מה זה השירים האלו שיש בדיסק ההוא? כולם כאלו משעממים עם גיטרה קלאסית...

סיקסטיז

New member
גם אני התחלתי מהדיסק הזה

לשמוע פינק פלויד , ובכלל אוספים כאלה הם תמיד הזדמנות טובה להכיר להקה ולדעת האם היא בטעם שלך ... כך גם את לד זפלין הכרתי מ-REMASTERS , ואת דיפ פרפל מהאוסף הכפול (למרות שכאן גם הקלטת טייפ של IN ROCK עזרה לפני האוסף !) , בגלל זה אני תומך בתרבות האוספים - במיוחד כשהם ממצים תקופות שלמות (לעולם לא יוכלו ליצג את הכל ..)

למעלה