בררררררררר בעיה...

Vdrums

New member
בררררררררר בעיה...

יש לי ידידה. הכרנו בעבודה משותפת. היה לה חבר. אני התגייסתי והמשכתי לעבוד, היא התגייסה גם מתישהו והפסיקה, שירתה די רחוק. מתישהו התגלה לי שהיא נפרדה מהחבר ואנ נדלקתי... השגתי את הטלפון שלה אבל לא הצלחתי לתפוס אותה. אחרי כמה זמן היא כבר השתחררה וחזרה לעבוד, הייתי כל כך שמח אבל ההתלהבות שלי ירדה ברגע שגיליתי שהיא שוב תפוסה... תפוסה עד היום הזה... והיא מחזיקה קשר שתהיה בריאה ממרחק עצבני. הם נפגשים פעם בשבוע לשישי שבת... זה משהו כמו שעתיים וחצי באוטו והם בכלל נוסעים באוטובוסים... אבל הקשר מחזיק. ואני לפעמים נפגש איתה וזה משגע אותי. אני נורא רוצה לספר לה גם אם אני לא אראה אותה יותר. היום יצאנו ובחזור היא אמרה שקר לה... נו מה יכולתי לעשות? למרות שלא כל כך רציתי. והיא היתה כל כך יפה היום... אני מת להגיד לה "איזה בעסה שיש לך חבר" או משהו כזה... אבל מפחיד אותי שזה יערער אצלה משהו (לא רוצה לגרום לבעיה בקשר שלה) אבל מצד שני עולה האינטרס שלי, לראות את התגובה שלה, גם אם לא יצא מזה כלום. (מה שסביר שיקרה-כלום) מה נשים רוצות? מה ידידות רוצות? (יש לי עוד סיפור על ידידה אבל זה לפעם אחרת)

Savage Garden

New member
המטרה מקדשת את האמצעים../images/Emo103.gif

ואני בעד..לך תדע אולי תהיה לך הפתעה...

Vdrums

New member
הם די הרבה זמן ביחד...

לא טיפשי שחיכיתי עד עכשיו?

Vdrums

New member
איך אני עושה את זה?

תודה על התגובות, טוב שיש מישהו ששומר על הפורום...

קווטר

New member
תשאל ככה

תגידי בובה, יש מצב שאני ואת נצא קצת יחד ותזרקי את החבר שלך בשבילי? סתם צוחק זה מגעיל!

היי ...

למה להרוס חברות מוצלחת?! אני לא חושבת שאתה צריך להיכנס לזה עכשיו . אם אתה מרגיש שהחברות שלהם חזקה והם ממש אוהבים אחד את השני אז למה לך להתחיל בכאבי ראש? חכה עוד קצת.. חיכית עד עכשיו לא יקרה כלום אם תחכה עוד קצת .. למה לך להרוס חברות ?!

Vdrums

New member
לא חושב שאני אצטרך להרוס.

אתמול היא התקשרה אלי, דיברנו שעה, היא בכתה לי בטלפון שקשה לה, היא לבד, היא לא מסוגלת יותר. היא רוצה שהוא יעבור לגור איתה, הוא חושב אחרת כנראה. היא אומרת שהיא מתייחסת אליו בקרירות. היא אמרה לו שהוא מותח את החבל יותר מדי והוא עלול להיקרע... בחיים לא שמעתי אותה ככה ואני מכיר אותה משהו כמו 5 שנים.

Slalum

New member
זה לא משנה...

היא עדיין עם חבר שלה? יפה, תתרחק. או לפחות אל תגיד לה את זה עכשיו. אל תבלבל אותה סתם... היא יכולה להגיד לך גם "לא" רק בגלל שזו לא תקופה טובה עכשיו. וחבל... לדעתי תחכה עם זה.

למעלה