בררנות

אור 173

New member
בררנות

מה עושים לגבי בררנות?

תמיד אני מחפש אותה , שתהיה ההפך ממה שאני ...
לא יכול לראות אותה יותר פשוטה ממני.גם ככה אני פשוט.ומי שאני מחפש בחיים לא תשים לב אליי

למה אתה חושב שזו בררנות?

אז אתה נמשך לסוג מסויים של אופי, אתה מחפש מישהי שתהיה שונה ממך.
יש אנשים שמעדיפים ההיפך, ויש את אלה שמחפשים את הדומה, אני לא חושבת שזו בררנות או הגזמה.

השאלה היא למה הערכתך העצמית כ"כ נמוכה ?
למה שמי שאתה רוצה, לא תרצה אותך?

איפה אתה בכלל מנסה למצוא אותה?

אור 173

New member
היא

היא בדרך כלל נמצאת בפנטזיות שלי.

אני פחות או יותר לא יוצא.לרוב המקום היחיד שאני יוצא אליו זה לעבודה.לפעמי אני חושב שכן יש לי חברה.והיא הפנטזיה
מי שאני רוצה אותה היא איכותית.ומן הסתם איכותית תבחר באיכותי יותר ממני

בררנות כי אני לא מוכן להתפשר.אם יש מישהי אחרת אני מסיט את מבטי וממשיך לחשוב על מישהי אחרת שארצה שתעמוד במקום האחרת.

אור 173

New member
היא

שתהיה לה השכלה,המבט הזה שלה והשם שלה שמטריף אותי
שלא תהיה אשכנזיה מדי ולא מזרחית מדי.המשקל שלה.הגובה שלה.שלא תהיה שמנה ותהיה גבוהה ממני.בסחורה המושלמת

מה הציון שלי פה על שפיות שלי מאנשי הפורום?

sani48

New member
השאלה אם אתה מבין בעצמך

מה שאתה מחפש,ואם קיים כזה דבר,מה זה תאמרת שלא תיהיה אשכנזיה מדי ולא מזרחית מדי?חח,ובמה זה משנה בעצם?תפרט שנוכל להבין יותר את הראש שלך,ולגבי המראה,אתה רוצה מישהי רזה,ושתיהיה יותר גבוהה ממך,אז מה יהיה אם רב הבחורות יעדיפו מישהו יותר גבוה מהן?(ולרב זה כך),פה תצטרך להיתפשר בעיני,ואני לא חושב גם שזה פרט כזה משמעותי,אבל באופן כללי זה טיבעי שתרצה להיות רק עם מישהי שתמשוך אותך,רק תזכור שיש הרבה דברים מעבר למראה שיכול להטעות,וגם אם תמצא את המישהי המושלמת שלך מבחינת המראה,יכול להיות שהיתברר לך אחרי זה,שהיא סתם מכשפה,ושהיא תעשה לך כאב ראש יום ולילה,על כל מיקרה,בשביל שיהיה לך יותר סיכויים למצוא מה שאתה מחפש,תתחיל לצאת,ולהזיז עינינים,שיהיה בהצלחה

נראה לי שהוא פשוט תקוע בסטריאוטיפים.

ולך אור יקירי, אני מקווה מאד שהחיים יפתיעו אותך יראו לך
כמה הבררנות כביכול, היא פשוט כלום אחד גדול, כי מתאהבים גם באנשים שהם ההיפך הגמור מכל מה שתארנו.

אור 173

New member
פה דיברתי פחות או יותר רק על מראה..

אבל אופי זה משהו פחות בבררניות..

AceMagician

New member
נשמע שדווקא מדובר במישהי אמיתית.

מישהי שפגשת או שהיא בצורה כזו או אחרת, במישרין או בעקיפין, חלק מהחיים שלך. חלק אולי ממעגל חברתי?

והיא הציבה לך רף מסוים שאתה לא מוכן לזוז ממנו, אבל כמו שלימור אמרה, ההערכה העצמית שלך נמוכה וזה גורם לך אולי לפספס הזדמנויות. לגשת אל האחת או האחרת אליהן אתה נמשך.

אחי, אם אני צודק או לא,
אני מבין מאיפה אתה בא.
הצעתי אליך - עשה מה שגורם לך להרגיש טוב עם עצמך.
תחשוב גם מה גורם לך להרגיש פחות טוב בשביל האחת שלך ותנסה לעבוד עליו. לשפר. לשנות.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

Megie

New member

הבררנות הזאת... כ"כ מוכר לי.
אני חושבת שהכל זה עיניין של גישה.
ברגע שאתה בטוח שזאת שאתה מחפש-לא תרצה אותך-אתה בעצם מחפש מישהי שלא תמצא.. כי בעצם לחפש דמות מסויימת ועוד להאמין שהיא לא תרצה אותך בחזרה-מבטל על סיכוי להצליח.
למה שלא תתן מקום לגיוון-נכון..יש קווים מנחים לכל קשר פוטנציאלי שייכנס לחיינו-אבל ברגע שפותחים מקום להזדמניות-מגלים שאולי יש דברים נוספים שיכולים להתאים לנו מבלי שבכלל ידענו/חשבנו עליהם.
וגם ההיפך ממך-לא תמיד טוב ונכון ויותר מזה..לא תמיד מגלים עליו מההתחלה-יש דברים שבהתחלה נראים כ"כ כמונו-ועם הזמן מתגלים כל ההבדלים..
תן הזדמניות ואולי זה ייפתח לך את הדלתות.

שלום

אהבה תלויה בעיקר בהתאמה באופי. התאמה פירושה מציאת תכונות אופי נעימות וטובות בעינינו באחר, לפעמים בגלל דמיון ולפעמים בגלל שוני. יש מדות שונות של התאמה בין אנשים. כשתמצא בחורה שתאהב את אופייה כי תתאים לך, תרצה להיות אתה. פעל לפי הרגש ולא לפי השכל, עשה מה שאתה מרגיש בקשרים וצור אתם מחיבה ומאהבה.

למעלה