ברק

• פותח הנושא mace
  • פורסם בתאריך

mace

New member
ברק

אהוד ברק הוא אדם ללא ידיעה מינימלית על העם אותו הוא מייצג הוא לא מוסרי,לא יודע לאן הוא הולך,מאיפה הוא בא בקיצור הראש ממשלה הכי גרוע שהיה

נעל

New member
פירוט?

תוכלי לבסס קצת את הדעות שלך על עובדות, מעשים וכו`? אנשים שלא מסוגלים להסביר את הדעות שלהם צריכים לחשוב פעמיים לפני שהם מפרסמים אותן בראש חוצות. נעל ;-)

אתה או שוטר או מפגר

אם אתה שוטר- האם אין למשטרה דברים יותר טובים לעשות מאשר לרדוף אחרי ילדים שמגדלים ערוגת חשיש קטנה בחצר? כבר אין רוצחים? ברוני סמים? האם אתם גאים בעצמכם שתתפסו את הילד הראשון שבמקרה חבר שלו נתן לו פעם לעשן איזה ג`וינט קטן. אני שמח מאוד בשבילכם שסוף סוףך קנו לכם מחשבים ביחידה על חשבון משלם המיסים- זה שאין לכם מושג מה לעשות איתם ואתם עוסקים ברדיפה אחרי זבובים על העצים במקום לא יוד אין לי דימוי טוב, אבל בכל זאת אתם פשוט מנגון כל כך לא מוסרי. פעם אחת יקראו לכם חדם בשכונה ופעם אחרת דורית הכוסית. טוב לא משנה זה מגעיל. ואם אתה ילדון- מה אתה באמת כל כך מטומטם לקנות סמים באינטרנט- אחדזה מסוכן מבחינת המשטרה , ושנית זה מסוכן כי אין לך מושג מה מוכרים לך בדיוק כמו האקסטזי במסיבות, גראס מעשנים רק מחברים שמכירים את החומר כי אחרת זה ממש מסוכן כמו שציינתי. בקיצור הודעה כל כך לא במקום, אני מקווה שאתה לא סתם ילד אובר-מתלהב, חבל על המקום שהשורה שלך תופסת על המסך שלי וחבל על הנפח שאתה תופס אם זה מה שאתה עושה בחיים. boba? is back

Black Star

New member
אוי באמת, אתה נשמע חכם נורא...

או שלא. קודם כל, בלי שום קשר לדעותיי, ההודעה הזאת הייתה טיפשית, לא מנומקת, ונשמעה כמו של ילד בן 10 שההורים עשו לו שטיפת מוח. ועכשו לדעתי- נכון, התאכזבתי מברק. הוא יותר טוב מביבי אמנם, אבל זה לא קשה, והוא די דומה לו מבחינות רבות. הוא לא עובד טוב עם צוות (דבר שסייע לו להישאר עם שלושה אנשים בממשלה, בערך) ולא פועל בחוכמה גדולה מדי... מצד שני, מגיד לו כל הכבוד אחד גדול על האומץ שלו, על זה שהוא מביא קונסנזוסים לדיון - מי העיז בכלל לדבר על ירושלים עד שהוא בא? ועכשו, כשהוא רוצה להפעיל תחבורה בשבת...אני בעדו פי כמה וכמה. נקווה שהפעם הוא יפעל בחוכמה, ויצליח להעביר את זה... אבל אני בעדו בסה``כ, הוא איש ישר (יחסית לפוליטיקאי) והמטרות שלו טובות...

leeloo

New member
אני מסכימה

ברק הוא ראש הממשלה הכי גרוע בהיסטוריה של מדינת ישראל וזאת אני אומרת בלי להביא הוכחות לדעות שלי... פשוט צריך להסתכל סביב ולהקשיב לחדשות ששם כל פעם מפרסמים כמה שברק נכשל בפעולות שלו למרות שהתקשורת היא שמאלנית!!

בלה בלה

New member
יש לך תלונות

לברק? נחמד שאת משתפת אותנו.. את גם יכולה פשוט להפנות את התלונות שלך לברק בעצמו.. E-MAIL של ברק: [email protected] יום טוב.. בלה בלה :) נ.ב אני לא מסכימה איתך, אבל לצערי אין לי זמן לפרט..

למעלה