ברק תכנס

RotemY

New member
ברק תכנס

טוב לא יכלתי לשים ת´הודעה הזו בשירוש כי הוא כבר יצא מהדף הראשון, אבל הבטחתי לך שאני אכתוב: אנשים, אני חוזרת בי, אני כן מכירה את ברק, אז עכשיו שאני מכירה גם את ברק וגם את עדי אני לא בשום צד ואני יוצא מתוכנית ההימורים ברק, happy?

Big B

New member
הנה נכסתי

ותודה לך אני אומר.. כן לך רותמי ולא לאף אחד אחר... שירים מהלב כרגע אין לי כל מה שלי עכשיו בראש יוצא לי... זה כמו פרייסטייל תבינו.. במצרים עבדים היינו דם שתינו שאני כותב אני זורם בכלום אני לא אשם.. עשיתי טעויות אבל זה לא אני זה הם רציתי רק לטעום עכשיו אני מכור בסוף עוד אהפוך לסתם בחור.. אז השיר הזה יביא שירשור? אולי לכי תדעי אבל מה זה משנה זה בשבילך ובשבילי.. חור בפטמה הילדה עשתה.. די כבר ברק! נמאסתה.. אני פותח את הפה מילים מתחילות לזרום... אופס פתחתי יותר מדיי מרגישים תחום? רילקס.. המייק אצלי ב מקס´ לא מנומס .. די חלאס.. אני לא כל כך צפוי.. כותב מילים סחי ויורק אותם שתוי.. מייצג את אשדוד כי משם באתי.. אוכל תמתחרים שלי בשאנטי.. אני בלי מתחרים ואת זה הבנתם מזמן.. תמיד אשאר איצ´יבן..

RotemY

New member
:)

ששש ברק! לא מגלים! אנשים פירסינג בפטמה זה שיא הכאבים אבל יצא סוף הדרך אמר לי כל מי שלו הראתי וד"א בחיאת כבר תסדר ת´עניינים עם עדי בחיי שאני לא מבינה, שניכם אחלה ילדים עזבו אותכם מסמים אתם שניכם ילדים יפים ואני ממש מתה עליכם עעעעעעעד לעננים וואי איזה חרוזים דפוקים אבל לא נורא כי כבר 12:20 (סתם לא) אולם אתם צריכים באנג כדי להיות בהיי אבל אני מסטולה מהיום הראשון של חיי טוב ידידיי אני כאן אסיים את דבריי אז צ´או אדיוס אורוואר שלום וביי!

למעלה