"ברקים ורעמים בליל חורף..."

maayani d89

New member
"ברקים ורעמים בליל חורף..." ../images/Emo188.gif

אנשים!!! שיהיה לכם שבוע טוב
החורף מגיע קצת באיחור (כארגיל) אבל בואו נאחל למדינה ולכל אחד מאיתנו הרבה פוריות
אני מצפה למצוא הרבה תגובות ועיניינים חביבים שקשורים לקורין כשאחזור ביום חמישי בערב הביתה
!!!!!!!!!! שיר השבוע של קורין
יום אחד קורין אלאל מילים: קורין אלאל לחן: קורין אלאל יום אחד היא שכחה לרוץ היא נפלה יום אחד היא שכחה לקום היא כתבה, היא כתבה לכם שירים יום אחד היא שכחה לעוף היא נפלה יום אחד היא שכחה לקום היא כתבה, היא כתבה לכם שירים בעולם יש שמש יפה מאוד בעולם יש שמש יפה מאוד יום אחד היא שכחה לרוץ... שם היא תחכה לי ותשמור מקום גם לי, מקום גם לי בעולם יש שמש יפה מאוד בעולם יש שמש יפה מאוד
אני רואה בשיר הרבה קושי ועצבות, בדידות... אבל מצד שני, את הרצון לשאוף ולגעת למעלה, השמש והשירים והיום היפה שמחכים שגם היא תיגע בהם. עכשיו שהחורף מציף את ירושלים (ועוד אזורים) וקצת קשה להישאר שמייח
אל תשכחו שהכל רק עניין של זמן, אם תרצו מספיק גם אתם תוכלו לראות שמש מבין גל העננים והטיפות הכבדות!

tomerldt

New member
שיר השבוע שלי - "Le Dejeuner Du Matin" ../images/Emo96.gif

טוב, אני לא מבין צרפתית באופן רציני אבל יש דברים שאני יודע
והשיר הזה נקרא בעברית - ארוחת הבוקר של היום, בתכלס כמו שמעיין אומרת לי הרבה פעמים על השיר הזה - הוא שיר שחופר לגבי ארוחת הבוקר שקורין (כנראה) אכלה, והוא כמו שאתם מבינים בצרפתית. השבוע הייתי בצרפת, מיום ראשון עד ל 4 לפנות בוקר (מיכל יכולה להעיד
) של אתמול (יום שני). היה כל כך מדהים, ואני למדתי בזמן האירוח אצל ידידה שלי בצרפת שלארוחת הבוקר באמת יש משמעות אצל הצרפתים - ואולי בכלל - לאירופאים, לכן אני הולך על השיר הזה בלב שלם!
!!! הטיסה לצרפת הייתה פשוט מושלמת ונהנתי כל כך מכל דבר שהיה שם!
מבטיח לשתף אתכם במס' תמונות
ד"א מעיין - אם תוכלי למצוא באינטרנט את המילים של השיר ולפרש לעברית אני אודה לך!

ברוך שובך תומר ../images/Emo13.gif

תמונות מדהימות
הלוואי והייתה לי אפשרות לנסוע לפריז
יום טוב
נ.ב כשהיה לך זמן דבר איתי אני צריכה לדבר איתך

m757

New member
שיר השבוע - "את יפה" ../images/Emo142.gif

את יפה את כל כך יפה את הכי יפה כך אומר לך קחי הכל בשמחה כי הרוב מן הטוב כאן מותר לך. את ילדה את כל כך ילדה את הכי ילדה ונשאר לך זמן לחיות בשמחה כשהרוב מן הטוב כאן מותר לך. שיערך אלטף ואתן לך כתף אם תרצי הנוף יתחלף. את אגם של מים מתוקים ואני ההרים המקיפים אותך את אגם של מים מתוקים ואני ההרים המקיפים אותך. את השיר הזה הכרתי במהלך טיול
שעשיתי בקרואטיה וסלובניה,לקחתי איתי רק כמה שרים של קורין (רק התחלתי לשמוע אותה) ובינהם היה גם השיר הזה.
ככה מצאתי את עצמי שומעת בלופים איזה 6 שירים של קורין
במשך שבוע שלם כי לא רציתי לשמוע שום דבר אחר.
מאז אפשר להגיד שהתחלתי לשמוע את קורין ברצינות..

באחור אופנתי, גם אני משתתף בשירשור../images/Emo13.gif

קודם כל- שלום! אני רועי, ירושלמי למהדרין וידיד קרוב של של כותבת קבועה בפורום- מיכל (m575). מיכל חשפה אותי לעולם היצירה של קורין וגם לפורום חביב זה ומההתרשמות שלי אתם חבורה איכותית ומגובשת. ועכשיו לעניינו. שיר השבוע שלי הוא "פסק זמן" שהיה רלוונטי במיוחד בשבילי בתקופה האחרונה וכנראה שם ימשיך להיות בים המבחנים, עבודות ובגרויות שאני שוחה בו עכשיו. השיר הזה בביצוע המיוחד של קורין מצליח איכשהו כל פעם מחדש להרגיע אותי ולתת בי כוחות להמשיך בשיגרה השוחקת הזו. מילות השיר- פסק זמן לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג לתת לראש לנוח מהפיצוצים לתת ללב לנוח מהלחצים אני יודע שזה לא הזמן בעצם גם אני עוד לא מוכן אבל הנשמה רוצה קצת מנוחה לתפוס אויר בשביל לחזור לעבודה אולי זה רק משבר קטן וזה חולף אולי פשוט אני נהייתי קצת עייף לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג לתת לראש לנוח מהפיצוצים לתת ללב לנוח מהלחצים אולי זה רק משבר קטן וזה חולף אולי פשוט אני נהייתי קצת עייף לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג סופ"ש מהנה לכולכם!

tomerldt

New member
ברוך הבא רועי! ../images/Emo13.gif

אני תומר, מקווה לראות אותך מדי פעם בפורום!
שיר מדהים, בעיקר בביצוע של קורין סופ"ש נעים!

ברוכה הבאה רועי ../images/Emo13.gif

אני דנה נעים מאוד
איזה כיף שעוד מישהו הצטרף לפורום לאומנית כזאת מדהימה ומוכשרת כמו ק-ו-ר-י-ן \ א-ל-א-ל !!! ומישהו יכול לשלוח לי את השיר "פסק זמן"? אם כן אודה לו מעוד!!!

למעלה