ברקוד

נועמה26

New member
ברקוד

הי. מישהו יכול לעזור לי ביצירת ברקוד בפוטושופ? כנראה שאני מפספסת משהו בדרך או לא עושה את השלבים בסדר הנכון אז זה לא יוצא לי...

נועמה26

New member
ברקוד

יוצרת מלבן צבוע בשחור, נכנסת לפילטר motion blur, אחר כך ל contrast... בקיצור יהיה יותר פשוט אם תגיד לי איך (אני זאת ששאלתי איך להזכירך...) תודה.

Schnitzell

New member
למה את צריכה את הברקוד הזה?

זה אלמנט עיצובי, או ברקוד אמיתי שיודפס על מוצר?

Schnitzell

New member
זה משנה,

כי את לא יכולה לצייר ברקוד אמיתי באופן ידני. אם הברקוד הזה משמש רק למטרה עיצובית ולא מיועד לעבור תחת סורק ברקודים, ציירי אותו כמו כל אלמנט אחר - מלבנים שחורים ארוכים בעוביים משתנים, עם איזשהוא מספר מתחתם. את יכולה להיעזר בברקוד אמיתי אם את רוצה. במידה והברקוד הזה אמור להיות מזוהה על ידי סורק, את חייבת תוכנה מיוחדת ליצירת ברקודים. את לא יכולה, בשום צורה, לצייר ידנית ברקוד שיעבוד.

נועמה26

New member
הבנתי אבל...

הבנתי לגבי ברקוד אמיתי. אבל לגבי עיצובי יש דרך ספציפית לעשות את זה ויוצא ברקוד אמיתי לחלוטין. פשוט הלכו לאיבוד כמה שלבים בדרך. זה נורא פשוט אבל משום מה הפעם שכחתי... תודה בכל אופן.

Schnitzell

New member
אני לא מכיר שיטה כזאת,

אבל יש פונטים ליצירת ברקודים (בהחלט לא מומלץ עבור ברקוד שמיועד לסריקה). אחד מהם, של קוד 93, ניתן להורדה בחינם כאן.

nushhh

New member
אולי באמצעות אילוסטרטור....

פשוט תסרקי ברקוד קיים ותעברי עליו באילוסטרטור... אמור להיות פשוט ביותר....

Nir Tober

New member
יצירת ברקוד ../images/Emo26.gif

זה ממש פשוט ליצור ברקוד בפוטושופ, אבל כמו שנאמר הרבה פעמים לפני, זה אך ורק למטרות עיצוביות, הוא לא ברקוד פעיל שיעבוד בסופר השכונתי. ככה: 1. יצירת מסמך חדש. 2. בחירת כלי ה- Rectangular Marquee ובחירה של שורת פיקסלים אחת ברוחב הברקוד שאת רוצה. שימי לב
גובה הבחירה שלך צריך להיות פיקסל אחד בלבד, ולא יותר מזה. הרוחב הוא כמה שאת רוצה. 3. אחרי שסימת שורת בודדת של פיקסלים מפעילים את הפילטר: Filter -> Noise -> Add Noise בחלון שנפתח: תחת ה- Amount, אני שמתי כ- 200%, אבל את יכולה לשחק עם זה. וגם צריך לסמן בתחתית ווי על האופציה: Monochromatic, כדי שהוא יהיה שחור לבן. 4. אחרי שהוספת את הרעש, לוחצים Cntrl + T, להפעלת ה- Free Transform, ומותחים את שורת הפקיסלים למטה כמו שאת רוצה. זהו. בתחתית אפשר להוסיף מספרים או טקסט. בהצלחה.

נועמה26

New member
לא הבנתי משהו...

הגעתי עד לשלב הסופי וזה פשוט לא יצא לי. כתבת שם משהו לא ברור- סעיף 3. אני בכל אופן זוכרת דרך אחרת רק שאחד השלבים נשכח מזכרוני. אבל תודה בכל אופן, ואשמח אם תוכל לעזור לי ולהצליח סוף סוף לבצע את הברקוד הזה...

Nir Tober

New member
איזה חלק לא עבד??

בחרת שורה של פקסלים, נכון? סעיף 3 אומר להפעיל את הפילטר של "הוספת רעש", דרך תפריט הפילטרים. באיזה חלק נתקעת?

קשכפית

New member
שלום טל

אומנם לא אני שאלתי את השאלה אבל תמיד אני אוהבת ללמוד גם משאלות ותשובות של אחרים, אז כשקראתי את השירשור הזה רשמתי לעצמי את התשובה שלך והיום היה לי זמן בבית ועשיתי את זה ורציתי לספר לך שאתה גאון
אתה בטח יודע... סתם וואלה זה עובד ביג טיים, כזה פשוט כזה מיידי. אז סתם רציתי להגיד תודה למדתי עוד משהוא

קשכפית

New member
אופס סליחה... חה חה

נכון ניר. מה אתה יודע? שאתה גאון??? גם כן צנוע בטח
וסתם שאלה, איך עלית על הקטע הזה של הברקוד? איך עלה לך בראש שזו דרך לעשות את זה? יש לך עוד פטנטים כאלה???

למעלה