ברקוביץ

asa1231

New member
ברקוביץ

מכבי חיפה לא רוצה את ברקוביץ ולא יודעים איך להגיד לו אז הם מחפשים תירוצים ואם כבר ברקוביץ יעבור לחיפה זה יהייה על מנת שלא יעבור למתחרה כמו מכבי תל אביב לפי דעתי מכבי חיפה צריכה למסור לברקו את הבשורה המרה ואז בכדורגל הישראלי בעונה הבאה תיבצר חגיגה ואני אוהד של מכבי חיפה אבל זה לא קשור צריכים קצת איזון בליגה וברקו יכול להביא אותו פעם היו מאבקים היום נראה שמכבי חיפה מפסידה כדוגמת יובנטוס באה לארץ ומפסידה לנצרת בואו נהייה ראלים למכבי חיפה יש כמות רבה של שחקנים שנגמרים בספסל כמו זנדברג ברדה בירוק אוזן (לפי דעתי שחקן הגנה בלי יכולות הגנתיות) גזל אחרי שהשחקנים הללו יעזבו למכבי חיפה יש את קבוצות הנוער הטובות בארץ אז יוכלו שחקני הנוער לעלות מהספסל בשנים האחרונות מכבי חיפה קונה ללא הרף שהנוער מייצר את הפירות הכי טובים ערן לוי איתן עזריה דקל קינן יואב זיו נדיב סימן טוב ארז מסיקה ורבים לא חבל תגידו לי במקרה שהשחקנים הללו מתחילים להתפזר בליגה הם גם עוזרים לעצמם וגם לליגה

rex2

New member
השחקן הטוב בעולם

קודם מישהו עשה סקר על החלוץ הטוב עכשיו זה על השחקן הטוב בעולם אז מי אתם אומרים הכי טוב: 1)רונאלדיניו(ברצלונה) 2)פרנצ'סקו טוטי(רומא) 3)רוביניו(סנטוס) 4)תיירי הנרי(ארסנל) 5)אריאן רובן(צ'לסי) 6)קאקה(מילאן) 7)אנדרי שבצנקו(מילאן 8)אחר(תכתבו מי) דרגו את השחקנים בסדר עולה של 123...

Uncle Leo

New member
מה הקשר?

התגובה שלך כלל לא הייתה קשורה לדיון המקורי... אבל אני בכל מקרה ארשום פה: 1) רונאלדיניו (בלי ספק) 2) אנדריי שבצ'נקו 3) תיירי הנרי 4) טוטי (פורצה רומא!! טוטי שולט!!) 5) קאקה (הוא עוד יהיה הכי גדול עם הזמן) 7) רובן 8) דקו לדעתי לא היה במקום להכניס פה את רוביניו... הוא אומנם שחקן מצויין, אבל הוא עדיין לא בין הכי גדולים. אחרי שנה-שנתיים באירופה כשהוא יתבגר קצת הוא יכול להפוך לשחקן הטוב בעולם.

למעלה