כמה שאלות.... יש מישהו שחי בברצלונה? או נמצא כרגע שם אני מגיע לכמה ימים השבוע פשוט.... אם מישהו יכול להמליץ על גיי גסט האוס זול וטוב שם אני ממש ישמח תודה!!
מה זה בדיוק גיי גסט האוס זול וטוב? כאילו מה מייחד אותו בדיוק? מה זה יש שם vaseline dispenser בכל ארבעת פינות חדר? או אולי יש שם bunk beds עם חור דו-כיווני במזרון העליון? אנא למדני נא.
פשוט אתה יודע.... אין הרבה זמן להסתובב בפורומים, עם הלימודים והכול בינתיים החיים סבבה, הלימודים הולכים טוב, ולמזלי הסתדרתי די מהר פה, אז אני לא מתחרט על ההחלטה , חוץ מכמובן הגעגועים למשפחה
מצאו לי דירה לפני הזמן, אז כשהגעתי כבר היא הייתה מוכנה, דירת חדר, ב 400 דולר, יצא לי מצויין, ממש במרכז, ב ליטל ארמניה, 3 דקות נסיעה מהקולג', ממש על ה 101( ואפילו אני רואה את השלט המפורסם מהחלון ) החברה בכיתות שלי סבבה, הבעיה שיש כל כך הרבה, אני לוקח 5 קורסים, בכול קורס יש אנשים שונים אבל
מה שמצחיק אבל שהרוב פה מקסיקאים, אבל זה בין western ל vermont צפונית ל santa monica למזלי שכונה מאוד שקטה, אני גר על הקרקע וכבר שמעתי דבר רעים על העיר לפני שהגעתי אבל אני פה כבר 7 חודש ובלילה יש שקט, אף פעם לא שומעים כלום, חוץ מהמסוקים והמשטרה על ה 101
"אני נמצא בשכונה הכי בטוחה.... כל היום מפטרלות פה ניידות משטרה..." וברצינות, לאחר ביקור בלוס אנג'לס בשבוע שעבר גיליתי שהמון אנשים שגרים שם, אין להם בעצם מושג לגבי אזורים אחרים (מלבד אלה שהם גרים בהם\יוצאים אליהם) וניזונים בעיקר משמועות.... העיקר שאתה מרוצה.