ברצלונה?

bugbuster

New member
ברצלונה?

שתי הודעות, רעות וטובות. הרעות, מאמר המנהל/ת עודכן בנוגע לפנטזיות אונס. ולהלן: "... כתיבות שיהיה ברור מהן שהן כתיבתו של ניפגע כוחניות, שברור שהכתיבה היא הדרך העומדת בפניו להתמודד, להחצין, "לטפל," כלומר הן "וידוי," והמטיף לאי האלימות הזו תיבדקנה באור אחר, והרבה יותר מתירני. כתיבה כוחנית כולל אונס שתיכתב בידי אישה, תישקל לקולה רבה יותר מההחמרה שבהחמרות שאחמיר ועוד אחמיר בהחמרה בהן מרגע שהכותב הוא גבר. ..." (מוכר? עיין תגובה לניקי כמובן.)
והטובה, אני יוצא לחופש. משו כמו שבוע בלי להגיב? ואההההההה
אה, לאן? לא לברצלונה חחחחח.

BRITNI S

New member
אז...

אנחנו מקווים שזה באמת רק לשבוע ולא שזה שבוע ניסיון ואז תשאיר אותנו למודה ועוזבת... (לא שהיא לא טובה אלא שמעדיפים את הגחמות המענינות שלך)

אחחח שבוע שלם בלי אבא

מעניין אם נצליח להעביר את אמא על דעתה בשבוע אחד בלבד..... באגמן - תבלה תהנה והכי חשוב אל תשכח לספר לנו על זה אח"כ...

תהנה מהחופש. מישהו פעם אמר

שחופש זה המקום בו אדם חייב לקחת אחריות. זה היה אפלטון כמובן. אולי מזה נולדה האהבה האפלטונית. לפעמים חופש זה בדיוק המקום בו אדם ממש לא לוקח אחריות. יאללה ביי.תחזור תביא מתנות בבקשה.

ferdinand

New member
אךךך שבוע שלם בלי אבא!!!

יאללה קדימה אפשר להשתולל!!! לכתוב מה שרוצים בלי להנזף או להימחק!!!!! (לא אני כמובן - אני "ילד טוב" גם שכאבא לא כאן! חחחח...) ו-פיונת, לא מזה נולדה האהבה האפלטונית... וזה בכלל סוקראטס, שאפלטון רשם את דבריו.... סוקראטס החרמן הזקו המכוער שעגב אחרי נערים רכים... ועטף את זה במסווה של אהבה "אפלטונית" אהבת החוכמה.... (סתם מצב רוח פלספני עלאבוקר)

למעלה